Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre Ege Denizi Eğriboz Adası açıklarında saat 17.14'te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İzmir Çeşme başta olmak üzere komşu ülke Yunanistan'da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.6 olarak duyururken, AFAD da 4.4 olarak servis etti.

Korkutan depremlerin adresi bu sefer Ege oldu. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi, Ege Denizi Eğriboz Adası açıklarında saat 17.14'te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan deprem Yunanistan'ın başkenti Atina'da da hissedildi.

KANDİLLİ 4.6 DEDİ

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı. İzmir Çeşme'de de hissedilen depremin derinliği 9.94 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD 4.4

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

İzmir'in Çeşme ilçesinin 216 kilometre açıklarında saat 17.14'te meydana gelen depremin, 9,94 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...