Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi' kuruluyor

İçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi' kuruluyor
Fotoğraf Başlığı İçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi kuruluyor

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Çiftçi, "İnternet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yürüttüğümüz mücadeleyi daha da güçlendirecek 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi' projemizi ele aldık" dedi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bugün makamında Adalet Bakanı Akın Gürlek'i kabul etti. Bakan Çiftçi, ziyaretin ardından NSosyal hesabından Adalet Bakanı Gürlek ile İçişleri Bakanlığı'nda yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

ÖNERİLEN HABERLER
Bahçeli
GÜNDEM

Bahçeli'den 'Öcalan' açıklaması: Statü meselesi değerlendirilmeli, yokmuş gibi davranamayız

DOLANDIRICILIKLA MÜCADELE MERKEZİ KURULACAK

Çiftçi, "Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile bir araya gelerek, internet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yürüttüğümüz mücadeleyi daha da güçlendirecek 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi' projemizi ele aldık." ifadelerini kullandı.

İçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi kuruluyor
Başlık Resmiİçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi kuruluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu doğrultusunda her türlü suç unsuruna karşı kurumlar arasındaki işbirliğini daha da ileriye taşıdıklarını belirten Çiftçi, dijital mecraları istismar ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan yapılara karşı hukuki, idari ve teknik tüm imkanları seferber ederek mücadeleyi aralıksız sürdüreceklerini vurguladı.

İçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi kuruluyor
Başlık Resmiİçişleri ve Adalet bakanlıkları harekete geçti! Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi kuruluyor
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.