Sakarya’da sünger fabrikasında çıkan yangın kontrol altında

- Güncelleme:
Sakarya’da sünger fabrikasında çıkan yangın kontrol altında

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’da bir sünger fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 2 saat sonra ekiplerin titiz çalışması sonrası kontrol altına alındı. Patlama seslerinin duyulduğu fabrika havadan görüntülendi.

Sakarya’nın Erenler ilçesine bağlı Çaybaşı Yeniköy Mahallesi’nde bulunan sünger fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede alevler tüm fabrikayı sardı bölgeden patlama sesleri geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın tüm ekipleri alarma geçirdi. Bölgeye sevk edilen Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için mücadele verirken jandarma ekipleri ise geniş güvenlik önlemi aldı. Alevlere teslim olan fabrika yaklaşık 2 saat verilen mücadelenin ardından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği fabrika havadan görüntülendi.

Sakarya’da sünger fabrikasında çıkan yangın kontrol altında

“BİR ANDA PATLAMA SESİYLE GELDİK”

Yangın bölgesinde bulunan vatandaş İshak Demirci, “Bir anda bir patlama sesiyle geldik. Yüksek şekilde patlamalar oldu, bütün devletin birimleri burada mücadele ediyorlar. Kimyasal olduğu için vatandaşı uzak tutmaya çalışıyorlar. Burası sünger fabrikası görevliler doğru olanı yapıyorlar yani biz gelsek ne olur? Elimiz, kolumuz bağlı yapacak bir şeyimiz yok. İlk önce yangını gören arkadaşımla benim” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...