Taksici-yolcu tartışmasının başkenti İstanbul'da yine olaylar çıktı: Sürücü taksimetre açmadı, yolcu ücret ödemedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da taksici-müşteri krizlerinin arkası gelmiyor. Taksiyle yolculuk yapan bir kadın ücret ödemeden araçtan inerken, Beşiktaş'ta ise bir taksici taksimetre açmadan müşteriden 1000 lira istedi. O anlar her iki olayın mağdurları tarafından kayda alındı. 

İstanbul'da taksimetre açmadan müşteriden para almaya çalışan taksiciler gibi, taksicileri tehdit eden, ücret ödemeyen yolcuların da son günlerde ardı arkası kesilmiyor. Taksici-yolcu tartışmalarının başkenti İstanbul'da yine benzer görüntüler sahnelendi. 

Bu olaylardan birinde iddiaya göre taksiyle yolculuk yapan bir kadın, evinin önüne geldiğinde araçtan inerek ücreti vermek istemedi. Bunun üzerinde taksi sürücüsü ile aralarında tartışma başladı.

Taksici-yolcu tartışmasının başkenti İstanbul'da yine olaylar çıktı: Sürücü taksimetre açmadı, yolcu ücret ödemedi - 1. Resim

'SENİ SAVCILIĞA VERECEĞİM'

Taksi şoförü, kendisine iftira atma ihtimaline karşı o kadını kayıt altına alırken, “Seni savcılığa vereceğim” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksici-yolcu tartışmasının başkenti İstanbul'da yine olaylar çıktı: Sürücü taksimetre açmadı, yolcu ücret ödemedi - 2. Resim

TAKSİMETRE AÇMADAN PARA İSTEDİ

Yaşanan diğer olayda ise iddiaya göre Beşiktaş Kuruçeşme’den taksiye binen yolcular, sürücüye Halkalı’ya gitmek istediklerini söyledi. Ardından taksi sürücüsü Halkalı’ya gidene kadar taksimetre açmak istemeyerek yolculardan bin lira talep etti.

Taksici-yolcu tartışmasının başkenti İstanbul'da yine olaylar çıktı: Sürücü taksimetre açmadı, yolcu ücret ödemedi - 3. Resim

Bunun üzerine sinirlenen yolcular ile sürücü arasında tartışma başladı. Yaşanan tartışmanın ardından pişkin sürücü yolcuları yarı yolda indirerek ilerlemeye devam etti. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...