Altın bugün kaç para? 13 Şubat Altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın bugün kaç para? 13 Şubat Altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatları ne kadar, sorusu 13 Şubat Salı günü araştırılıyor. Yatırımcıların gözdesi altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları… Gram ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? 1 gram altın fiyatı ne kadar? İşte rakamlar...

Altın fiyatları ne kadar,  13 Şubat gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları kaç para? Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe kısmi düşüşle başladı.  Altının spot piyasadaki ons fiyatı 2020 dolar oldu. 1 gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 2024 Altın yükselecek mi? Canlı altın kuru fiyatları haberimizde...

Haftaya düşüşle başlayan altında gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları grafiği yönünü aşağı çevirdi. Milyonlarca vatandaş altın fiyatlarını sorguluyor. Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor.

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2020 dolar seviyesine geriledi. Peki, Ons altın yükselecek mi? 13 Şubat Salı günü gram altın 1.996 TL seviyesinde. Çeyrek altın 3 bin 434 lira, yarım altın 6 bin 908, tam altın 13 bin 409 lira, cumhuriyet altın 13 bin 589 lira, reşat altını 13 bin 621 lira, gremse altın  ise 33 bin 625 liradan el değiştiriyor. 2 ayar gram altın satış fiyatı 1977 TL.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...