Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? AFAD 21 Nisan tarihli son depremleri paylaştı

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? AFAD 21 Nisan tarihli son depremleri paylaştı

Deprem Türkiye'nin ana gündem konularından biri olmayı sürdürüyor. Yaşanan sarsıntılar nedeniyle panik olan vatandaşlar, son depremler verilerini inceliyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) gün içerisinde yaşanan artçı sarsıntıları anlık olarak paylaşıyor. Peki, bugün hangi şehirlerde, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kaydet
a- | +A

Türkiye genelinde sabah saatlerinde farklı illerde peş peşe küçük çaplı depremler meydana geldi. AFAD verilerine göre sarsıntıların büyüklükleri 0.9 ile 2.7 arasında değişiyor.

En dikkat çeken depremlerden biri, saat 08.06’da Patnos (Ağrı)’da 2.7 büyüklüğünde kaydedildi. Aynı bölgede kısa süre sonra 2.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Yeşilyurt (Malatya)’da ise 1.1 ve 0.9 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Depremlerin tamamının yaklaşık 5 ila 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? AFAD 21 Nisan tarihli son depremleri paylaştı
Başlık ResmiDeprem mi oldu, nerede deprem oldu? AFAD 21 Nisan tarihli son depremleri paylaştı

AFAD 21 NİSAN VERİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Haberler
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.