Distopik filmler için festival: Onur ödülü Zerrin Tekindor'un

- Güncelleme:
Distopik filmler için festival: Onur ödülü Zerrin Tekindor'un

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Uluslararası Distopya Film Festivali, bu sene üçüncü defa gerçekleşecek. BKM Mutfak iş birliğiyle, Uluslararası Bağımsız Sinema ve Sanat Derneği tarafından 1-4 Haziran tarihlerinde, ‘AKM Yeşilçam Sineması’nda yapılacak festivalde “Onur Ödülü” ise oyuncu Zerrin Tekindor’un olacak.  

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Uluslararası Distopya Film Festivali'nde bu yıl “Onur Ödülü” oyuncu Zerrin Tekindor’un olacak. Festivalin “Yükselen Değer Ödülü” bu yıl Avusturyalı Yönetmen Norbert Pfaffenbichler’a verilecek. Ödüller, 4 Haziran akşamı düzenlenecek özel gecede sahiplerine takdim edilecek. Öte yandan 7 uzun metrajlı film ile 8 kısa metrajlı film, festivalde yarışacak. Seçkide Cannes Film Festivali’nde görülen filmler de yer alacak.  Finale kalan uluslararası uzun metrajlı filmleri, yönetmen Reis Çelik’in başkanlığındaki ana jüri üyeleri oyuncu Vildan Atasever, oyuncu Hatice Aslan, görüntü yönetmeni Barış Aygen ve sinema yazarı Fırat Sayıcı değerlendirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...