Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Sürmeli ekranlara geri dönüyor

Düzenleyen:
Ali Sürmeli ekranlara geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Usta oyuncu Ali Sürmeli’den sevenlerini sevindirecek haber geldi. Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Sürmeli, geçtiğimiz eylül ayında evinde rahatsızlanmış, kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı. Yoğun bir tedavi gören usta oyuncu uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Usta oyuncu Ali Sürmeli’den sevenlerini sevindirecek haber geldi. Sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Sürmeli, geçtiğimiz eylül ayında evinde rahatsızlanmış, kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı. Yoğun bir tedavi gören usta oyuncu uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.  Tv100'ün haberine göre; yeni yılda ekrana döneceğini dile getiren 61 yaşındaki oyuncunun haftaya yayınlanacak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yeni bölümünde izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...