Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Erişim engeli sonrası Dilan Polat’tan ilk hamle! Açıklamayla duyurdu

Erişim engeli sonrası Dilan Polat’tan ilk hamle! Açıklamayla duyurdu

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın 6,3 milyon takipçili Instagram hesabına Ankara Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişim engeli getirildi. Hesabın kapatılmasının ardından Polat, takipçileriyle paylaşımlarını sürdüreceğini yeni hesabından duyurdu ve açıklama yaptı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yakın koruması ve akrabası Can Polat’ın silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi gündemdeki yerini korurken, Dilan Polat’ın Instagram hesabına Ankara Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişim engeli uygulandı. Kararda, hesabın aile yapısına aykırı içeriklerin yayılmasına zemin oluşturduğu gerekçesine yer verildi.

BAKMADAN GEÇME
Can Polat cinayetinin arkasındaki çete bağlantısı! Saldırganın asıl hedefi başkaymış
GÜNDEM

Can Polat cinayetinin arkasındaki çete bağlantısı! Saldırganın asıl hedefi başkaymış

Sosyal medyada sık sık gündeme gelen Polat’ın hesabı, Ankara Sulh Ceza Hakimliği kararı doğrultusunda erişime kapatıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın başvurusu sonrası alınan kararın ardından META tarafından teknik işlemlerin tamamlanmasıyla hesabın erişime engellendiği görüldü.

BAKMADAN GEÇME
Dilan Polat’ın hesabı kapandı mı, neden kapandı? Kısıtlama nedeni yasal talep
HABERLER

Dilan Polat’ın hesabı kapandı mı, neden kapandı? Kısıtlama nedeni yasal talep

ERİŞİM ENGELİ SONRASI YENİ HESAP KARARI

Hesabın kapatılmasının ardından Polat ailesinden yeni bir açıklama geldi. Dilan Polat yeni hesabını duyurarak “Gerekli yerlere başvuruda bulunduk, hesabım açılana kadar yedek hesabım budur” ifadelerini kullandı.

Engin Polat’ın annesi Şükran Polat ise yaptığı paylaşımda yedek hesap üzerinden iletişimin sürdürüleceğini belirterek, Dilan Polat adına açılan sahte hesaplara karşı uyarıda bulundu. Şükran Polat “Dilan adına açılan hesaplar sahte hesaplar. Dilan’ın şu an açtığı herhangi bir hesap yok” dedi.

Erişim engeli sonrası Dilan Polat’tan ilk hamle! Açıklamayla duyurdu
Başlık ResmiErişim engeli sonrası Dilan Polat’tan ilk hamle! Açıklamayla duyurdu

“SADECE ÇOK MUTLU OLMAK İSTEDİM”

Öte yandan sosyal medyada bir magazin sayfasına göre Dilan Polat, hesap erişim engeline ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Polat, “Kaderim kötü yazılmış çocukluğumdan. Tek bir beklentim kalmadı. Sorun yok benim için hesap vs. umurumda değil. Sadece çok mutlu olmak istemiştim olmadı. Herkes çok mutlu olsun ben olamadım” ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.