Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor sorusu araştırılıyor. 4 sezondur yayın hayatına devam eden Kardeşlerim dizisinin dün akşam yayınlana bölümünde Asiye karakterinin öldüğü öğrenildi. Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı, Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor sorularının cevabı araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar devam ediyor. Kardeşlerim Asiye diziden neden ayrılıyor sorusunun cevabı araştırılıyor. Kardeşlerim dizinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun neden diziye veda etti merak ediliyor. İşte detaylar...

KARDEŞLERİM ASİYE NEDEN DİZİDEN AYRILIYOR?

Her Cumartesi ATV ekranlarında devam eden Kardeşlerim dizisinde dün yayınlanan bölümünde dizide bir ayrılık daha yaşandı. Kardeşlerim'in Asiye'si dün akşam yayınlana bölümde geçirdiği ameliyat sonrası kalbinin durdu ve hayatını kaybetti. Asiye'nin vedası izleyicileri ekrana kilitledi.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un sözleşmesi dolduğu için diziden ayrıldığı düşünülüyor.  Su Burcu Yazgı Coşkun diziye ve sevenlerine sosyal medya hesabı üzerinden veda etti. Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor?

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 yılında İstanbul'da doğdu. Coşkun'un annesi Arnavut kökenli babası ise Antalyalı'dır. Oyunculuk hayatına 2011 yılında başlayan oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Karadayı ve Kırmızı Oda gibi projelerde yer aldı.Kardeşlerim Asiye neden diziden ayrılıyor?

2021 yılında Kardeşlerim dizinde rol almaya başladı. Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle büyük kitlelerce tanındı. 

KARDEŞLERİM DİZİSİ HANGİ GÜN?

ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kardeşlerim dizisi her hafta Cumartesi günü saat 20.00'de izleyicisi ile buluşuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
salih18 Şubat 2024 15:49

nednen ayrıldını yazmak bu kadar mu zor

Sonraki Haber Yükleniyor...