GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
40 dakika önce

Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz ayrılık! Son 4 haftadaki yeni teknik direktör belli oldu

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor'a 1-0 kaybeden Konyaspor'da Fenerbahçe maçı öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Fahrudin Omerović ile yolların ayrıldığı öne sürüldü.
Spor - Spor
1 saat 21 dakika önce

Arda Güler’den olay itiraf! Real Madrid'in yıldızı Galatasaraylıymış

Real Madrid’in Türk yıldızı Arda Güler, yaptığı itirafla gündem oldu. Genç oyuncu, takımdaki Galatasaraylı ismi ilk defa açıkladı.
Spor - Spor
2 saat 29 dakika önce

Galatasaray'da Kaan Ayhan'a sürpriz talip! Okan Buruk'un prensine teklif geldi

Galatasaray'ın milli stoperi Kaan Ayhan için İtalya Serie A ekipleri devreye girdi. Okan Buruk'un birçok pozisyonda değerlendirdiği 29 yaşındaki stoper için sıraya girdiler.
Spor - Spor
3 saat 16 dakika önce

Paul Onuachu hat-trick yaptı! Trabzonspor, 2-0'dan maç çevirdi

Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK'yi 4-2 mağlup etti. Ev sahibi ekipte 3 gol atan Paul Onuachu maçın adamı seçildi.
Spor - Spor
3 saat 50 dakika önce

Bisiklet Tutkunları AKRA Gran Fondo Antalya'da buluştu

Amatör yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya'nın 6'ncısı Kemer ilçesinde yapıldı. Kemer Olbia Parkı'nda ilk olarak 98 kilometrelik AKRA Parkuru'nda yarışan grup mücadeleye başladı. Ardından da 49 kilometrelik AG Tohum etabının yarışçıları pedal çevirdi.
 - Dünyaca ünlü golcü Eyüpspor'a geliyor
4 saat 34 dakika önce

Dünyaca ünlü golcü Eyüpspor'a transfer oluyor! Arda Turan, eski takım arkadaşını getiriyor

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, Brezilyalı futbolcu Diego Costa'nın peşine düştü.
Spor - Spor
4 saat 42 dakika önce

Süper Lig'de gol yağmuru! Alanyaspor'dan 6-0'lık galibiyet

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u konuk eden Alanyaspor, 3 puanı 6 golle aldı. Oğuz Aydın ve Janvier attıkları 2 golle yıldızlaştı.
Spor - Spor
5 saat 19 dakika önce

Burak Yılmaz İstanbul'dan zaferle ayrıldı! Kayserispor 3 puanı 2 golle aldı

Pendikspor'a konuk olan Kayserispor, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak 12. sıraya yükseldi. Burak Yılmaz'ın öğrencileri karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.
 - İzmir ekibi 2 senelik özleme son verdi
6 saat 5 dakika önce

Göztepe Süper Lig'e yükseldi! İzmir ekibi Gençlerbirliği'nin farklı devirdi

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek normal sezonun bitimine 2 maç kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.
Spor - Spor
6 saat 32 dakika önce

Yusuf Yazıcı şov yaptı Lille kazandı! Türk yıldız gollerine devam ediyor

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın formasını Lille, Metz'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mücadeleyi golle geçiren Yusuf, attığı golle büyük beğeni topladı.
 - Timur'dan flaş sözler: "Bunlar boş oğlu boş"
6 saat 42 dakika önce

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'dan flaş şampiyonluk sözleri: "Bunlar boş oğlu boş"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur Youtube'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Timur'un şampiyonluk hakkındaki sözleri dikkat çekti
 - Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı
7 saat 3 dakika önce

Galatasaray Başkan vekili Erden Timur bir konuştu pir konuştu: "Masadaki şartları değiştiremiyorsan masayı dağıtacaksın"

Galatasaray'da imzasını attığı projeler ve transferlerle kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların sevdiği isimlerden biri haline gelen Erden Timur çok özel açıklamalarda imzasını attı. İşte Timur'un açıklamalarından satır başları.
 - Madalyalar sahiplerini buldu
7 saat 25 dakika önce

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda madalyalar sahibini buldu

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda madalyalar sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Tur'da dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Safa Koçoğlu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu verdi.
 - Hakan duble yaptı, Inter kazandı!
8 saat 20 dakika önce

10 kişi kalan rakibine acımayan Hakan Çalhanoğlu duble yaptı, Inter kazandı!

Geçen hafta Milan'ı yenerek Serie A'da şampiyonluğunu ilan eden Inter'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Torino karşısında şov yaptı. Karşılaşmanın skorunu da belirleyen 2 gole imzasını atan Çalhanoğlu ve arkadaşları 'Made in Romania' şarkısıyla zaferi kutladı.
 - Derbide sakatlanmıştı! Son durumunu belli oldu
8 saat 55 dakika önce

Haberler iyi değil! Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu

Beşiktaş derbisinde şanssız bir sakatlık yaşayan İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. Karşılaşmanın 17.dakikasında sakatlanan İsmail Yüksek'in sezonu kapattığı öğrenildi.
 - "Bu çocuk var ya bu çocuk..."
9 saat 32 dakika önce

Barcelona kafasını duvarlara vuruyor! Arda Güler'i gören Xavi depresyona girdi "Bu çocuk var ya bu çocuk..."

Real Madrid'i Real Sociedad karşısında zafere taşıyan isim olan Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. Sezon başında Real Madrid'le Arda Güler için transfer savaşına giren Barcelona ise kafasını duvarlara vuruyor.
 - 'Icardi'yi görmek istemiyorum sınır dışı edin"
11 saat 14 dakika önce

Fenerbahçeli taraftar Icardi'nin sınır dışı edilmesi için polisi aradı: "Gol atmasından rahatsızım ve görmek istemiyorum"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken ilginç bir olay yaşandı. Muhammet Delil Süner adlı Fenerbahçeli bir taraftar, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin sınır dışı edilmesi için polise başvurdu. İşte haberin detayları.
 - Derbiden sonra soyunma odasında yeminler edildi!
11 saat 23 dakika önce

Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yeminler edildi! Tek hedef şampiyonluk

Fenerbahçe, 2-1 kazandığı Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray ile olan 4 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk inancını sürdürdü. Sarı-lacivertli oyuncular karşılaşma sonrası soyunma odasında şampiyonluk yemini ettiler.
 - Al Musrati'nin kırmızı kartını diline doladı! Flaş sözler
11 saat 48 dakika önce

Rasim Ozan Kütahyalı'dan derbide kırmızı kart gören Al Musrati hakkında flaş sözler: "Bu kart normal değil"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdığı derbide Libyalı orta saha Al-Musrati oyunun 24.dakikasında kırmız kart gördü ve siyah-beyazlıları 10 kişi bıraktı. Al Musrati'nin gördüğü bu kart tartışmalara yol açarken, Rasim Ozan Kütahyalı'dan çarpıcı bir yorum geldi.
 - Ayrılığı Kütahyalı'yı hedef alarak açıkladı
12 saat 26 dakika önce

Canlı yayında birbirlerine girmişlerdi! Ahmet Çakar ayrılığı açıkladı Rasim Ozan Kütahyalı'yı da hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol adlı futbol tartışma programında birbirine girmiş moderatör Ertem Şener yayını kesmek zorunda kalmıştı. İkiliden Ahmet Çakar, flaş bir açıklama yaptı. Programdan ayrılacağını duyuran Çakar, Kütahyalı'yı hedef almadan da duramadı.
 - Özbek'in adaylığı sonrası Albayrak bombayı patlattı
13 saat 1 dakika önce

Dursun Özbek adaylığını açıklamıştı Abdurrahim Albayrak son dakika bombasını patlattı! Isınma turları başladı

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi Dursun Özbek yeniden başkan aday olacağını duyurmuştu. Özbek'in adaylığını açıklamasının ardından Abdurrahim Albayrak sürprizi yaşanıyor.
Sona Git