Alanyaspor 1-1 Galatasaray (Maç sonucu)

Düzenleyen:
Alanyaspor 1-1 Galatasaray (Maç sonucu)

SPOR Haberleri

Alanyaspor Galatasaray geniş özeti ve golleri, Alanyaspor Galatasaray özet izle, Alanyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti* ,Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Alanyaspor, zirvenin ortaklarından olan Galatasaray'ı konuk etti. Ligde son olarak Göztepe karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından Türkiye Kupası'nda da Boluspor karşısında 4-1'lik galibiyet alan sarı kırmızılı ekip, Alanya deplasmanından da üç puan alarak iyi gidişatı sürdürmek istiyordu. Ancak maç berabere sonuçlandı.İşte Maça dair detaylar sizlerle..

Alanyaspor Galatasaray özet izle, Alanyaspor Galatasaray geniş özeti ve golleri,  Alanyaspor GS maçı kaç kaç bitti? Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan, hem transferleri hem de performansıyla adından sıkça söz ettiren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Sergen Yalçın ile Fatih Terim'in öğrencileri, bu akşam zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmak için oldukça çaba sarf ettiler. Ligde 24 puanla 10. sırada bulunan ev sahibi ekip, zirvenin en büyük ortağını konuk ettiği karşılaşmadan puanla ayrılabilecek mi merakla bekleniyordu. Ancak Alanspor Galatasaray maçı berabere sonuçlandı. Maça dair detaylar sizlerle

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Göztepe maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti. 

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, Göztepe ile deplasmanda oynadıkları maçta forma giyen Maicon, Selçuk İnan ve Sinan Gümüş yerine Alanya deplasmanında, ilk 11'de sarı kart cezası sona eren Belhanda ile yeni transferler Mitroglou ve Luyindama'ya şans verdi. 
Galatasaray’ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı yeni golcüsü Mbaye Diagne, Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde kırmızı kart cezası olduğu için kadroda yer almadı. 

- Galatasaray sahaya 11 yabancı ile çıktı 

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor karşısındaki ilk 11'inde hiç Türk oyuncu olmaması dikkati çekti. 
Sarı-kırmızı takım karşılaşmaya Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Onyekuru ve Mitroglou ile 11'iyle çıktı. 

- Aytemiz Alanyaspor'da zorunlu değişiklikler 

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise ligde son oynanan MKE Ankaragücü maçına göre ilk 11'de zorunlu iki değişiklik gerçekleştirdi. 

Yalçın, geçen haftaki mücadelede ilk 11'de yer alan ancak İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Sassuolo takımına transfer olan Merih Demiral ile sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerine ilk 11'de Baiano ve Djalma'ya şans tanıdı. 

-Taraftarlardan yoğun ilgi 

Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Karşılaşma öncesinde stat ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren taraftarlar, tribünlerin tamamını doldurdu. 

Alanyaspor 1-1 Galatasaray (Maç sonucu)

Yeni transferlerin durumu

Galatasaray’ın transferin son günü açıkladığı 3 futbolcudan ikisi müsabakada görev alabilecek. Sarı-kırmızılı kulüp, ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa’dan Mbaye Diagne, Fransa’nın Marsilya takımından Konstantinos Mitroglou ve Belçika temsilcisi Standard Liege’den Christian Luyindama’yı renklerine bağladı.

Lisansları çıkarılan 3 futbolcudan Mitroglou ile Luyindama, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda Aytemiz Alanyaspor’a karşı sahaya çıkabilecek.

Diagne ise Kasımpaşa’dan kalan cezası nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek.

Galatasaray’da iki eksik

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına iki eksikle çıkacak. Sarı-kırmızılı takımda, Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Yuto Nagatomo ve uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba, Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Terim’in kararıyla kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok da müsabakada görev almayacak.

Üç futbolcu sarı kart sınırında

Galatasaray’da üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sinan Gümüş ile Brezilyalı oyuncular Mariano Filho ve Fernando Reges, Aytemiz Alanyaspor müsabakasında sarı kart görmeleri durumunda 21. haftada iç sahadaki Trabzonspor maçında görev yapamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...