GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
36 dakika önce

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Yıldız oyuncu takıma veda etti

Fenerbahçe'de Joshua King, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını açıkladı. King paylaşımında "Buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.
 - Terim Galatasaray paylaşımı yaptı! Kulüpten cevap gecikmedi
53 dakika önce

Fatih Terim Galatasaray paylaşımı yaptı! Kulüpten cevap gecikmedi

Galatasaray'da tarihi başarılara imza atan Fatih Terim, efsanesi olduğu kulübün 24.şampiyonluğunu sosyal medyadan tebrik etti. Galatasaray sosyal medya ekibi ise Terim'in paylaşımına cevap verdi.
Spor - Spor
1 saat 3 dakika önce

Cristiano Ronaldo rekorlarına devam ediyor! 4 farklı ülkede gol kralı oldu

Suudi Arabistan 1. Ligi takımlarından Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, bu sezon attığı 35 golle rekor kırdı. Ronaldo, 4 farklı ülkede gol krallığı sevinci yaşayan ilk futbolcu oldu.
Spor - Spor
3 saat 8 dakika önce

Ali Koç 'Bugünler geçmek üzere' diyerek TFF Başkanı Büyükekşi'ye belediye seçimlerini hatırlattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Belediye seçimlerinde de gördünüz, bazı şeyler değişiyor. Futbolun siyasete karıştığı zaman fayda değil zarar verdiğini insanlar görüyor. Defalarca gündeme getirdiğimiz konular sadece Fenerbahçe'nin değil kitlesel olarak Türkiye'de kabul görmeye başladı. O misyonumuzu bitireceğiz. Böcekleri ezeceğiz" dedi.
 - Erdoğan, Dursun Özbek ile Galatasaray'ı tebrik etti
3 saat 13 dakika önce

Erdoğan, Dursun Özbek ile Galatasaray'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile telefonda görüştü. Özbek'i Kulüp Başkanlığına tekrar seçilmesi dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, Galatasaray'ı da 24. şampiyonluğunu kazanması dolayısıyla kutladı.
Spor - Spor
4 saat 12 dakika önce

Galatasaraylı futbolcular Gazze'yi unutmadı! Ziyech ve Kerem'den kutlamalarda Filistin bayrağı

Galatasaray, 24.şampiyonluğunu RAMS PARK'ta taraftarı ile kutluyor. Futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech, kutlamalardan önce Filistin bayrağı açarak "Özgür Filistin" paylaşımı yaptılar.
Spor - Spor
5 saat 1 dakika önce

Ali Koç transfer sayısı ve mevki açıkladı! 'Tarihin en iyi kadrosuna sahibiz'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalar yaptı. Sistemi yenemediklerini söyleyen Koç, " Artık Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosu var. Tarihin en iyi kadrosu diyorum. Fenerbahçe tarihinin en iyi sonucunu bu kadro almıştır." ifadelerini kullandı.
 - Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu!
5 saat 45 dakika önce

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu! RAMS PARK'ta görkemli kutlama

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, sevincini taraftarıyla paylaştı. RAMS Park'ta yapılan görkemli törende futbolcular şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Spor - Spor
6 saat 7 dakika önce

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi hediyesi! Aslan, dünya yıldızı için düğmeye bastı

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Galatasaray, kadrosuna dünya yıldızı bir oyuncuyu katmak istiyor. Sarı-kırmızılıların gündemine aldığı isim belli oldu.
Spor - Spor
6 saat 41 dakika önce

Olcay Şahan teknik direktörlüğe ilk adımını attı! İzmir ekibinin başına geçti

Eski futbolcu Olcay Şahan, TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü oldu. İzmir ekibi, Olcay Şahan ile resmi sözleşme imzaladığını duyurdu.
Spor - Spor
6 saat 48 dakika önce

Trabzonspor'da Nicolas Pepe takımdan ayrıldığını açıkladı

Trabzonspor'da istenilen performansı veremeyen Nicolas Pepe'nin geleceği belli oldu. Fildişi Sahilli futbolcu, sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığını açıkladı.
Spor - Spor
7 saat 9 dakika önce

Fenerbahçe ve Beşiktaş Brezilyalı yıldızın peşinde! Sambacı fırsat transferi olabilir

İtalyan medyası, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sol bek Alex Sandro ile ilgilendiğini iddia etti. Sandro'nun Juventus ile sözleşmesi sona erdi.
 - Arda Güler, Şampiyonlar Ligi final maçında olacak mı?
7 saat 55 dakika önce

Arda Güler, Şampiyonlar Ligi final maçında olacak mı? Hayalini açıkladı

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi Arda Güler'den yeni açıklamalar geldi. "İnşallah final maçında oynarım, oynamazsam da hiçbir problem yok" diyen Arda, bu kupayı alan ilk Türk futbolcu olmak istediğini söyledi.
 - Küme düşen takımlar hakkında flaş iddia! TFF Başkanı...
12 saat 56 dakika önce

Ahmet Çakar'dan küme düşen takımlar hakkında flaş iddia! Oklar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye döndü

Süper Lig'de küme düşen son takım Ankaragücü oldu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, küme düşen takımlar hakkında yaptığı açıklamayla tüm okları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çevirtti.
 - Ali Koç'a geçmişteki sözleri üzerinden sert tepki
13 saat 25 dakika önce

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Ali Koç'a sert tepki: Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz

Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe yönetimine bir eleştiri de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan geldi. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç'un geçmiş dönemde yaptığı açıklamayı işaret eden Uçum, " 'Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar" diyen birinin yeniden başkan olmak istiyorum demesinin manası nedir. Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz." ifadelerine yer verdi.
 - Icardi hakkında çarpıcı sözler
14 saat 20 dakika önce

Rıdvan Dilmen Icardi'nin yaptıkları için "nefret ettiğim şey" ifadelerini kullandı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan gol kralı Icardi hakkında konuştu. Arjantinli golcünün takımını şampiyonluğa taşıdığını belirten Dilmen "Nefret ettiğim şey. 'İsterse yener' derler ya. Icardi diye bir futbolcu var, istedi, yendi. istedi, attı." dedi.
 - İşte Aslan'ın muhtemel rakipleri
14 saat 43 dakika önce

İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundaki rakipleri belli olmaya başladı. Galatasaray'ın rakibi Ağustos ayının başında çekilecek kura ile belirlenecek.
 - Giydiği forma Fenerbahçelileri çıldırttı
15 saat 51 dakika önce

Şampiyon Galatasaray'ın gol kralı Icardi üstünde Ali Koç yazan forma giydi

Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyon olan Galatasaray, kutlamaları Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptı. Sezonun gol kralı Icardi, Fenerbahçe'ye çeşitli göndermeler yaptı. Önce 'Fener ağlama' diyerek tezahürat yapan Icardi, ardından üstünde Ali Koç yazan bir Galatasaray forması giydi.
 - İsmail Kartal: Gizli güçleri aşamadık
18 saat 2 dakika önce

İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri: Biz hak etmiştik, gizli güçleri aşamadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçının ardından konuştu. Kartal, sezon başından bu yana çok çalıştıklarını belirterek, “Saha dışındaki görünmeyen elleri aşamadık. Bu sezon 99 puan 99 gol, hak ederek alınan bu puanları Fenerbahçe camiası unutmayacak. Oyuncularım gerçek şampiyon olduğunu alkışlanarak gösterdiler. Gönüllerin şampiyonu olduğumuzu tüm kamuoyu gördü” dedi.
 - 99 puan, 99 gol... Şampiyonluk yine gelmedi
18 saat 17 dakika önce

99 puan, 99 gol, tek mağlubiyet!

İstanbulspor karşısında sarı lacivertlilerin gözü sahada, kulağı Konya’daydı. Kadıköy’de gol yağmuru vardı ancak uzaklardan beklenen haber gelmedi. Goller Dzeko, Szymanski, Tadic, Osayi, Serdar ve King imzalıydı…
 - Trabzon acımadı! Fırtına Ankaragücü'nü küme düşürdü
18 saat 34 dakika önce

Trabzon acımadı! Fırtına Ankaragücü'nü küme düşürdü

Chatzigiovanis’in penaltı golüne Visca karşılık verdi. Ali Sowe ‘ligde kalacağız’ dese de, Enis Destan attığı üç golle Ankara ekibini yıktı
Sona Git