Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Cengiz'den Falcao açıklaması: 'Aptal değiliz!'

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Mustafa Cengiz'den Falcao açıklaması: 'Aptal değiliz!'

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sakatlığı bulunan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

"RADAMEL FALCAO DÜZELECEK"

Radamel Falcao'nun sahalar döneceğini söyleyen Mustafa Cengiz "Falcao düzelecek. Falcao bir gönül insanı, ben söyledim insanlar anlamadı. Falcao'nun Türkiye'yi Galatasaray'ı seçmesi neden Falcao'yu küçültsün?" dedi.

"ESPN ARAŞTIRMASINDA FALCAO..."

Kolombiyalı ismin transferinin Türkiye için önemli bir reklam olduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz "ESPN'in araştırmalarında Falcao ve Galatasaray hala en çok konuşulan isimler! Falcao çok daha yüksek teklif aldı ama Monaco'da kalmadı." diye konuştu.

"APTAL DEĞİLİZ; SAKAT ALMADIK"

"Falcao sakat geldi" iddialarına da tepki gösteren Mustafa Cengiz "Falcao'nun ayağında ödemli iltihap oluştu. Doktorlar, 'En az iki yıl daha oynamak istiyorsan bu ödem gitmeli' dediler. Aşil tendonu önemli. Falcao sakat gelmedi, kimse salak değil, biz de değiliz! Biz bazıları gibi önce imza attırıp sonra sağlık kontrolüne sokmayız." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...