Beşiktaş Hatayspor’a 1-0’lık skorla yenildi: Kara Kartal zirve yarışında yara aldı

Düzenleyen:
Beşiktaş Hatayspor’a 1-0’lık skorla yenildi: Kara Kartal zirve yarışında yara aldı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında gittiği Hatay deplasmanından yenilgi ile döndü. Hatayspor Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup etti.

MURAD TAMER

Geçen sezon Beşiktaş'ın 7-0 kazandığı maçtan sonra ilk defa karşılaşan iki takımın mücadelesi hızlı başladı. Hatayspor daha istekli ve canlı olan taraftı. İkili mücadelelerde de Beşiktaş'a üstünlük kuran ev sahibi takım, Alex ve Atiba'ya orta alanda yapılan baskı sayesinde hem golü buldu hem de Beşiktaş'a istediği oyunu sergilemesine izin vermedi.

EKSİKLER ARANDI

Siyah beyazlılar Josef ve Pjanic'in eksikliğini çok ararken, Batshuayi'nin de sakatlanmasıyla iyice zor durma düştü. Kenan Karaman'ın performansı geldiği günden bu yana olduğu gibi etkisizdi. Son 25 dakikada Larin santrfora geçince Beşiktaş biraz daha hareketlendi. Mehmet Topal'ın 'efsane' golünün VAR'a takılması Kartal'ın geri dönüşünü engelledi.

DEĞİŞİKLİKLER YARAMADI

Sergen Yalçın'ın son bölümde Ghezzal ve Alex'i çıkarmasıyla Beşiktaş'ın hücum gücü düştü. Oyuna giren Gökhan Töre ve Güven Yalçın kalabalık savunma içinde kayboldu. Karşılaşmanın sonuna 9 dakika eklense de Beşiktaş pozisyon bulamayınca zorlu Hatay deplasmanında üç puan bırakmış oldu.

Beşiktaş Hatayspor’a 1-0’lık skorla yenildi: Kara Kartal zirve yarışında yara aldı

 

SÜPER GOL VAR'A TAKILDI

Mehmet Topal oyuna girdikten sadece beş dakika sonra sahalarda kolay kolay görülmeyecek enfes bir gole imzasını attı. Penaltı noktası üzerinden topuk vuruşuyla fileleri havalandıran tecrübeli futbolcunun bu golü ofsayta takıldı. VAR odasından gelen uyarı üzerine poizsyonu inceleyen Cüneyt Çakır, vuruş esnasında Montero'nun kaleci Münir'in görüş alanını kapattığı gerekçesiyle golü iptal etti.

BATSHUAYI SPORTING MAÇINDA YOK

Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Batshuayi de katıldı. Belçikalı yıldız maçın 22. dakikasında topsuz alanda önce sağ arka adalesini tuttu.Sonrasında kendisini yere bırakan futbolcu maça devam edemedi. Batshuayi'nin Sporting maçında forma giyemeyeceği, Trabzon karşılaşmasına yetişmesinin de zor olduğu gelen haberler arasında.

Beşiktaş Hatayspor’a 1-0’lık skorla yenildi: Kara Kartal zirve yarışında yara aldı

Kara Kartal, Hatayspor'a da mağlup oldu ve Süper Lig'de 2019'dan bu yana ilk kez üst üste üç deplasman eli boş döndü.

SERGEN YALÇIN: AMATÖRCE!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maç sonunda öğrencilerini fırçaladı. Amatörce gol yediklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Bu seviyede bu tip hatalar yapmamamız gerekiyor. Oyunun tamamında iyi değildik. Çok da bir şey yapmadık. Deplasmanda kötü ve oyun kayıplar sürüyor. Bireysel performanslar da düşüşte" dedi.

Yalçın, "Performansların böyle olmaması gerekiyor. Beşiktaş'ta forma giyen isimlerin daha iyi oynaması lazım. Şapkamızı önümüze koyacağız, duruma bakacağız" sözlerini kullandı.

Asbaşkan Emre Kocadağ ise, "Cüneyt Çakır tartışılır hale geldi. Golümüzü VAR kararıyla iptal etti. Sezon başından beri 10 puanımız gitti" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...