Adresim aynı kaderim aynı: Arda Güler maça çıkamadan sakatlandı

- Güncelleme:
Adresim aynı kaderim aynı: Arda Güler maça çıkamadan sakatlandı

SPOR Haberleri

Real Madrid’e transferleri büyük ses getiren üç isim de dizinden sakatlanıp formadan uzak kaldılar

Arda Güler’in Real Madrid’e transferi Türkiye’de olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştı. Ancak genç yeteneğin sakatlığı moralleri bozdu ve akıllara geçmişte benzer transferler sonrası aynı akıbete uğrayan isimleri getirdi. Kim mi bunlar? Elvir Balic ile Nuri Şahin. Balic, 1999’da F.Bahçe’den Real Madrid’e giderken (13 milyon dolar bonservis) maça çıkamadan dizi döndü çapraz bağları koptu. 2011’de Nuri Şahin, Dortmund’dan 10 milyon avroya Real’e geçti, diz iç bağlarında gerilme nedeniyle 4 ay forma giyemedi.

3 VEYA 5 AY YOK

Ve Arda Güler... F.Bahçe’den bonuslar dâhil 30 milyon avroya Real Madrid’e imza attı. İspanyolların “Osmanlı mücehveri” lakabını taktığı Arda, tıpkı Nuri Şahin’in yaşadığı gibi ABD’deki kampta dizinden sakatlandı. Arda’nın menisküsünün dikilmesi durumunda 5 ay, alternatif yöntemlerle tedavide ise en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Arda’nın üzerine titreyen Real Madrid’in önceliği ameliyatsız iyileşmesini beklemek. Ayrıca çevikliğini ve hızını etkilemeden kas kazanmasını sağlayacak bir plan uygulamak.

OYNAMADAN GİDECEK Mİ?

Kanarya’da yeni transfer Ryan Kent konusunda şaşırtan bir iddia gündeme geldi. Rangers’tan ayrılan ve sürekli oynayacağı bir takım olarak düşündüğü Fenerbahçe’yi tercih eden İngiliz oyuncu ayrılabilir. Sebebi de bir kanatta Tadic diğer kanatta ise Tete veya Cengiz Ünder’in olma ihtimali. Bu durumda yedek kalacak oyuncu sıkıntı çekebilir. Onun için Ryan Kent’in adı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile anılıyor.

BU TARAFTAR ONU HAK ETMİYOR

Cagliari Teknik Direktörü Claudio Ranieri, F.Bahçe’den ayrılığı gündemde olan Joao Pedro için şok ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik adam “Joao Pedro, Cagliari’ye geri dönmeyecek. Çünkü bu taraftar, gidip de başarısız olmuş bir oyuncuyu izlemeyi hak etmiyor. Kısaca, yeniden ısıtılmış çorbalar, taze yapılmış çorbalarla aynı tada sahip değildir” dedi.

BAYINDIR’A BAĞLI

Kanarya’da Altay Bayındır’ın adı Manchester United ile anılıyor. Ki İngiliz ekibinin de ciddi şekilde ilgisi olduğu biliniyor. Fenerbahçe cephesinden Bayındır’ın ayrılığına karşı B planı belli: Dominik Livakovic. Sarı lacivertliler, Hırvat eldiven için Dinamo Zagreb ile her konuda anlaşma sağladı. Altay’ın durumu netleştiği takdirde Livakovic olayı da resmiyete dökülecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...