Atiba dümene geçti

Atiba dümene geçti

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılarda Josef, Rosier, Pjanic ve Oğuzhan'ın yokluğunda Adana Demirspor maçında Kanadalı oyuncuya özel görevler verildi.

MURAD TAMER

Son iki maçında sahadan beraberlikle ayrılan ve iyi oynamayan Beşiktaş bugün şeytanın bacağını kırmak istiyor. Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlılarda önemli eksikler bulunuyor. Sakatların arasına Josef, Rosier ve Oğuzhan Özyakup da eklendi. Cezalı Pjanic'in de forma giyemeyecek olmasıyla 39 yaşındaki kaptan Atiba Hutchinson'un üzerine büyük yük binecek.

YÖNLENDİRECEK

Önder Karaveli'nin hücum arkasında kullandığı Kanadalı oyuncu bugün mecburi olarak ön libero pozisyonunda görev alacak. Tecrübeli oyuncu, yetenekli yıldızları bulunan Adana Demirspor karşısında savunma ile hücum arasında bağlantı kurmaya çalışacak. Ayrıca Önder Karaveli'nin saha içinde Atiba'nın takım arkadaşlarını yönlendirmesini istediği de öğrenildi.  

KEREM YİNE 11'DE

Beşiktaş'ın sezon başında Uşakspor'a kiraladığı ve ara transfer döneminde geri çağırdığı Kerem Kalafat, hafta içindeki kupa maçında sakat olan Rosier'i aratmamıştı. Fransız oyuncunun sakatlığının sürmesi nedeniyle 20 yaşındaki sağ bek, Adana’da da
on birde forma giyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...