Benoit Badiashile Chelsea'ye 7.5 yıllık imza attı! Bonservisi 38 milyon euro

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Benoit Badiashile Chelsea'ye 7.5 yıllık imza attı! Bonservisi 38 milyon euro

SPOR Haberleri

Antonio Rüdiger ve Andreas Christiansen'i bedavaya rakiplerine kaptıran Chelsea, bu iki üst düzey stoperin yerini doldurmak için 160 milyon euro harcadı. Wesley Fofana için Leicester City'ye 80 milyon euro, Napoli kaptanı Kalidou Koulibaly için 38 milyon euro bonservis ödeyen Maviler, AS Monaco'dan 21 yaşındaki Fransız stoper Benoit Badiashile'yi de 38 milyon euroya kadrosuna kattı.

Premier League ekiplerinden Chelsea, AS Monaco'dan 21 yaşındaki Fransız stoper Benoit Badiashile'yi transfer etti. Fransa Milli Takımı'nda 2 kez forma giyen Badiashile'nin bonservisine 38 milyon euro ödendi.

7.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Benoit Badiashile'nin, AS Monaco'dan Chelsea'ye transferi tamamlandı ve Stamford Bridge'de 7,5 yıllık sözleşme imzaladı." denildi.

21 yaşındaki Badiashile, Ligue 1'de beş sezon geçirdi ve Monaco ile 135 lig maçına çıktı.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1611017300026564609

STOPERE SERVET HARCADI

Geçtiğimiz yaz Rus oligark Roman Abramovich'in ABD'li sermaye grubuna sattığı Chelsea, Antonio Rüdiger ve Andreas Christiansen'i bedavaya kaptırmıştı. Maviler bu iki üst düzey stoperin yerine Wesley Fofana için Leicester City'ye 80 milyon euro, Napoli kaptanı Kalidou Koulibaly için de 38 milyon euro bonservis ödedi.

Benoit Badiashile Chelsea'ye 7.5 yıllık imza attı! Bonservisi 38 milyon euro

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...