Beşiktaş'ta tansiyon yükseliyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta tansiyon yükseliyor

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kararsızlığı sürüyor. Hasan Arat kesin aday. Fikret Orman kamuoyu yoklaması yapacak. Yıldırım Demirören de Çebi’nin kararını bekliyor

MURAD TAMER'İN HABERİ - Olağanüstü seçim kararı alınan Beşiktaş’ta her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Adaylık durumunda şu andaki durum şöyle: Başkan Ahmet Nur Çebi, aday olmak istese de aile baskısından dolayı şimdilik kararsız. Derin bir sessizlikte olan ve İstanbulspor maçına da gitmeyen Çebi’nin kararını 1-2 gün içinde açıklaması bekleniyor. Hasan Arat ise adaylığını ilan etmek için divan kurulunun seçim tarihini açıklamasını bekliyor. Eski başkanlardan Fikret Orman ise adaylık düşüncesi olmamasına rağmen, “Eğer Beşiktaş’ın bana ihtiyacı olursa orada olurum” diyerek kafaları karıştırmıştı. 

DEMİRÖREN'DEN İSTEKLİ

Orman’ın sosyal medyada yapacağı kamuoyu araştırmasından sonra kararını vereceği öğrenildi. Beşiktaş’ta başkanlık için adı geçen bir diğer isim olan Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün ise aday olup olmayacağı henüz kesin değil. Yamantürk, çıkacak adaylara göre kararını verecek. En önemli gelişme ise Yıldırım Demirören kanadında yaşanıyor. Yaptığı yıldız transferlerle hatırlanan eski başkan Demirören’in aday olmak istediği, yakın dostu olan Çebi’nin kararına göre hareket edeceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...