Crespo'nun zaferi: Zammı kopardı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Crespo'nun zaferi: Zammı kopardı

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Miguel Crespo, ücretine zam istediği için gönderilecek isimlerin başında geliyordu. Ancak 6 numara takviyesi olmayınca önemli bir alternatife dönüşen Portekizli, istediğini kopardı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - İsmail Kartal’ın bir önceki döneminde Miha Zajc’la birlikte takımın en önemli isimlerinden olan Miguel Crespo, geçen sezonki performansıyla eleştiri oklarına hedef olmuştu. Portekizli bir de zam isteyince bir anda kendisini topun ağzında bulmuştu. Ancak Fenerbahçe ne Crespo’yu elden çıkarabildi ne de planlanan 6 numara transferini gerçekleştirebildi. Hâl böyle olunca dünün istenmeyen adamı bugünün kıymetlisine dönüştü. İki hafta öncesine kadar takımdan ayrı çalışan Crespo, önce Konferans Ligi kadrosuna yazıldı. Şimdi de İsmail Yüksek ve Bartuğ Elmaz ile 6 numara rotasyonunun önemli isimlerinden biri oldu.

BUZLARI KARTAL ERİTTİ

Direkten dönen Miguel Crespo takıma yeniden monte edilirken, uzun süredir direttiği yeni mukavele konusunda da yönetimle anlaştı. Sözleşme yenileme görüşmeleri için İstanbul’a gelen Portekizlinin temsilcisi, yönetimle el sıkıştı. Sarı lacivertliler, yıllık ücretine zam yaparak Crespo ile üç senelik yeni sözleşme imzalayacak. Yüzde yüz zam isteyen Portekizli yıldızın inadından vazgeçerek yönetimin sunduğu şartları kabul ettiği, İsmail Kartal’ın da bu anlaşmada önemli etkisinin olduğu öğrenildi. Kariyerinin en parlak dönemini Kartal’la yaşayan Crespo’nun inadı, yeni sözleşmeyle zafere dönüşmüş oldu.

NEREDEN NEREYE

Fenerbahçe’ye geldiğinde “2. Lig topçusu” eleştirilerine maruz kalan Miguel Crespo, sarı lacivertli formayla öyle maçlar çıkardı ki, Portekiz Millî Takımı’nın radarına girdi. Fenerbahçe’deki ilk golüyle deplasmanda Galatasaray galibiyeti getiren Crespo, Jesus’la sönen yıldızını bir kere daha İsmail Kartal’la parlatma fırsatı yakaladı. Portekizli eğer eski hâline dönerse 6 numara transferi tamamen rafa kalkabilir.

TOPLU AYRILIK

Kadro temizliği yapan Fenerbahçe, Nazım Sangare’nin sözleşmesini feshettikten sonra, takımda düşünülmeyen gençleri de kiralık yolladı. Omar Fayed ile Jin-Ho Jo, Novi Pazar’a, Burak Kapacak Sivasspor’a, Emre Demir ise Ümraniye’ye kiralandı.

KARTAL ROTAYI ÇİZDİ

Fenerbahçe’de hedef bir sonraki milli araya hem Süper Lig’de hem Konferans Ligi’nde zirvede girmek. “Ligde 5, Avrupa’da 2 maç oynayacağız” diyen İsmail Kartal, lig liderliğini sürdürürken, Konferans Ligi’nde zirveyi ele geçirmek istediklerini söyledi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...