Fenerbahçe'nin yeni yıldızı King'e bağlı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yeni yıldızı King'e bağlı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Joshua King’e gelen teklifleri değerlendiren sarı lacivertliler hedeflenen rakamı yakalayabilirse her iki kanatta da görev yapabilen yeni bir lejyoner takviyesi yapacak.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, şampiyonluk takviyelerini bitirmiş değil. Bonucci, Krunic, Çağlar Söyüncü hamlelerinden sonra yerli golcü arayışlarına devam eden sarı lacivertliler bir de kanat arayışında. Joshua King için Premier Lig’den gelen teklifleri masaya yatıran yönetim, en az 4 milyon avro bonservis talep ettiği Norveçliyi elden çıkarabilirse her iki kanatta da görev yapabilen, takım oyununa uygun bir lejyoner hamlesi planlıyor. İngilizlerle görüşmeler sürerken, alternatif arayışları da eş zamanlı olarak devam ediyor.

TADIC TEK KALAMAZ

Sık sakatlanma sorunu olmasa Joshua King’i elden çıkarmak gibi bir düşüncesi olmayan Fenerbahçe, 4 milyon avro altındaki tekliflere de kapalı. Norveçlinin takımda kalma ihtimali, gitme ihtimaliyle aynı. Buna rağmen, alternatifleri belirlenmiş durumda. Veda hâlinde hiç vakit kaybetmeden takviye yapılacak. İsmail Kartal, üç kulvarda mücadele eden takımın bu pozisyonda Tadic’i rotasyonsuz bırakamayacaklarını belirterek yönetime, “King giderse takviye şart” şeklinde rapor verdi. Sarı lacivertliler şimdiden alternatif arayışında.

BEDAVAYA GELMİŞTİ

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek King’i bedavaya almıştı. Bu sezon 21 maça çıkan Norveçli 4 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...