Galatasaray açıkladı: Yeni başantrenör belli oldu
Galatasaray Çağdaş Faktoring, 14 Kasım’da başantrenör Ekrem Memnun ile yollarını ayırmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, başantrenörlük görevi için daha önce teknik ekipte yer alan Fırat Okul ile anlaşma sağlandığını duyurdu.
- Murat Tuna, Okul'un yardımcı antrenörlüğünde görev alacak.
14 Kasım’da Ekrem Memnun ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray Çağdaş Faktoring, teknik ekipte bulunan Fırat Okul'u başantrenörlük görevine getirdi.
FIRAT OKUL GÖREVİ DEVRALDI
Kulüpten yapılan açıklamada, Fırat Okul’un sezonun kalan bölümünde takımın başında yer alacağı duyurulurken, teknik ekibin diğer önemli ismi de netleşti. Yardımcı antrenörlüğü görevine, uzun yıllardır Türk basketbolunda çeşitli takımlarda görev yapan Murat Tuna’nın getirildiği bildirildi.
Fırat Okul, sezon başında Galatasaray Çağdaş Faktoring’de yardımcı antrenör olarak göreve başlamıştı. Okul’un takımı ve oyuncu grubunu yakından tanıması, kulübün iç dinamiklerine hâkim olması tercih edilmesinde etkili oldu.
Kulüp, açıklamasında "Uzun yıllardır hem kulüp takımlarında hem de milli takım düzeyinde önemli sorumluluklar üstlenen çalıştırıcımıza, Galatasaray’daki yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz" sözlerinde bulundu.
