Galatasaray'da şok protesto: Yıldız isme ıslıklı tepki

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da şok protesto: Yıldız isme ıslıklı tepki
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz, Islık, Protesto, Taraftar, Haber
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray'da milli yıldız Barış Alper Yılmaz, oyundan çıkarken taraftarın ıslıklı tepkisine maruz kaldı. Müsabakanın ardından kendisine gösterilen tepkiler hakkında konuşan Barış Alper, "Üzülecek, mentalimi düşürecek bir çocuk değilim. Çok çalışıp daha iyi bir Barış seyrettirmek istiyorum." dedi.

Süper Lig'de Trabzonspor ile evinde kozlarını paylaşan Galatasaray'da taraftarlar, Barış Alper Yılmaz'ı bir kez daha protesto etti.

BİR KEZ DAHA PROTESTO EDİLDİ

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Barış Alper, 74. dakikada yerini Mauro Icardi'ye bırakırken protesto edildi. Sarı kırmızılı taraftarlar, oyundan alınan 25 yaşındaki hücum oyuncusuna yuhalayarak tepki gösterdi.

TEPKİLER İÇİN CEVAP

Mücadelenin ardından tepkiler hakkında konuşan Barış Alper Yılmaz, "Zaman zaman istediklerimi yapamıyorum. Gönül ister ki hep iyi oynayayım. Taraftar iyi zamanda, kötü zamanda arkamda durdu. Ben sıfırdan geldim. Üzülecek, mentalimi düşürecek bir çocuk değilim. Çıkarken taraftar hep desteğini gösteriyor. Onlara teşekkür ediyorum. Çok çalışıp daha iyi bir Barış seyrettirmek istiyorum." dedi.

BODO MAÇINDA DA TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, 3-1 kazanılan Bodo/Glimt maçında da oyundan alındıktan sonra taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

Barış Alper Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bodo/Glimt karşılaşmasında oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...