Haydi Aslan bir daha! Galatasaray, Manchester United'ı ağırlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Haydi Aslan bir daha! Galatasaray, Manchester United'ı ağırlayacak

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Manchester’dan zaferle dönen Aslan, kritik maçta yedi eksikli rakibini Ali Sami Yen’de ağırlayacak. Gruptan çıkma adına büyük önem taşıyan maçta sarı kırmızılılar yine zafer arayacak...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bu akşam sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki maç 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Grupta Galatasaray’ın 4, Manchester United’ın 3 puanı bulunuyor. İngiliz devini Old Trafford’da 3-2’lik sonuçla bozguna uğratan Aslanlar, rövanşta da zafer kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Galatasaray, bu akşam galip gelirse üçüncülüğü garantileyecek ve en kötü ihtimalle yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Haydi Aslan bir daha! Galatasaray, Manchester United'ı ağırlayacak

SAKATLAR ORDUSU

Grupta 4 puanla ve averajla ikinci durumda olan Kopenhag, bu akşam dörtte dörtle lider durumda olan Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı kırmızılılar galip gelir, Danimarka ekibi yenilirse; Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmak için Kopenhag’da oynanacak son maçta Galatasaray’a 1 puan yetecek. Ancak Galatasaray İngiltere ekibinden puan alamazsa, son hafta Kopenhag’ı yenmek zorunda. Ayrıca Bayern Münih’in seriye devam edip Manchester United’ı yenmesi gerekiyor. Galatasaray’da Davinson, United’da ise Rashford, Mount, Martinez, Malacia, Evans, Eriksen ve Casemiro oynayamayacak. 

HEDEF; GRUPTAN ÇIKMAK

Galatasaray’ın Manchester United ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk ile takımın kaptanı Fernando Muslera basın toplantısı düzenledi. “Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oyunlar oynadık ama skora yansıtamadık” vurgusunda bulunan Buruk “Hedefimiz gruptan çıkmak. Manchester United ilk maça göre değişti, gelişti. Ligde son altı maçın beşini kazandılar. Kadro olarak da daha iyi duruma geldiler. İyi maçlar oynadık ama kazanamadık. Bu defa taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz” dedi.

DAVİNSON İKİ ÜÇ HAFTAYA

Manchester United’a karşı özel bir oyun şablonu belirlemediklerini söyleyen Buruk “Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kim başlarsa, kim devam ederse elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Takım içindeki rekabet bizi daha iyi yapacaktır” ifadelerini kullandı. Buruk; Davinson’un iki üç hafta içinde takıma dönmesini beklediklerini söylerken Abdülkerim’i de maç saatine kadar deneyeceklerini ifade etti. Muslera ise “United’a karşı ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu. 

BÜTÜN BİLETLER SATILDI

Manchester United’ı İstanbul’da ateşli bir atmosfer bekliyor olacak. Kritik karşılaşmanın biletleri satışa çıkar çıkmaz dakikalar içinde tükendi. Tribünlerde 50 bin sarı kırmızılı taraftar takımlarını destekleyecek. United’ın İstanbul’da oynanan üç maçta Galatasaray’a galibiyeti yok. 

"BİZİM İÇİN ZOR BİR MAÇ"

Manchester United’ın hocası Erik ten Hag, zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Hollandalı teknik adam “Öncelikle iyi bir performans sergilemek ve kazanmak zorundayız. Tıpkı Everton’ı yendiğimiz gibi... Zor bir ortamda zor bir maç. Sakin kalmalı ve dikkatli olmalıyız. Bunu kendi oyunumuz hâline getirmeliyiz” dedi.

GÖZLER İCARDİ'DE

Galatasaray’da bu akşam bütün gözler Mauro İcardi’de olacak. İngiltere’deki ilk maçta da fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, bu sezon Süper Lig’de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 gol kaydetti. Sarı kırmızılıların Fildişili yıldızı Zaha da son üç lig maçında dört gol attı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...