Jorge Jesus "Altay’ın taraftar sevgisine ihtiyacı var" dedi, kalecisini tribünlere götürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kaleci Altay Bayındır'ı tribünlerle barıştırmaya yeminli! Ankaragücü maçından sonra taraftara seslenerek, "Haftaya Kadıköy'de sahip çıkın" çağrısı yapan Jesus, Rennes'den 3 gol yiyince yine ıslıklanan Altay'ı bu kez Ümraniyespor maçından sonra kendi elleriyle tribünlere götürdü.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında İstanbulspor'u Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 2-5 mağlup etti. Sarı-Lacivertli taraftarlar 103 gollü rekor sezonu geçme hayalleri kurarken teknik direktör Jorge Jesus, kaleci Altay Bayındır'ı tribünlere alkışlattı.

Daha önce "Altay'a yapılan bana yapılmıştır sayarım" diyerek ültimatom veren Portekizli teknik direktör, maç sonu basın toplantısında Altay Bayındır ile tribünlere gitmesiyle ilgili konuştu:

"TEPKİ GÖSTERMEMELERİ GEREKİYOR"

"En önemlisinin takım olduğunu düşünüyorum, ben değilim. Ben de takımın parçasıyım teknik direktör olarak büyük sorumluluk benim. Siz istediğiniz kadar iyi hoca olun, oyuncularınız fikirlerinize inanmazsa şansınız yoktur. Ben de bu takımın lideri olarak oyuncularımı savunmalıyım. Altay’ın taraftar sevgisine ihtiyacı var. Son maçta durum böyle şekilde olmadı. Her oyuncunun iyi olmadığı dönemler olabilir, taraftarın bunu anlaması gerekiyor. Tepki göstermemeleri gerekiyor. Futbolcular Fenerbahçe ambleminin ta kendisidir. Biz de taraftarlardan oyunculara sevgi göstermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Jorge Jesus "Altay’ın taraftar sevgisine ihtiyacı var" dedi, kalecisini tribünlere götürdü

"SAĞ OLSUN HOCAMIZ SAHİP ÇIKIYOR"

Altay Bayındır ise İstanbulspor maçı sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'a şunları söyledi:

"Hoca, bana olduğu gibi her oyuncunun arkasında. Her zaman bizi destekliyor. Bizler de hocamızın sistemine uygun şekilde oynamaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Hoca da bizlere bu yüzden sahip çıkıyor. Önemli olan kazanmak. Bugün de kazandık. Mutluyuz."

"Hocamızın da arkamızda durması özgüven veriyor. Daha çok cesaretleniyoruz. Her gün toplantı yapıyoruz. Her gün, her şeyi masaya yatırıyoruz. Sağolsun hocamız, tüm oyunculara sahip çıkıyor. Bu çok önemli. Çok babacan. Biz de onun söylediklerini yapmaya çalışıyoruz en iyi şekilde"

https://twitter.com/mackolik/status/1586799002011537408

"103 GOLÜ BELKİ GEÇERİZ"

Fenerbahçe’nin 103 gol attığı sezonla ilgili gelen soruya ise Altay Bayındır, "Önde oynuyoruz. Bu da gözüküyor. İnşallah o sayılara ulaşır ve o sayıları da geçeriz. Çok gol atıyoruz. Göreceğiz, belki geçeriz. Güzel olur geçersek" diye cevap verdi.

Fenerbahçe’nin oynadığı sistemde savunma hattının önde kurulmasının hatırlatılması üzerine ise 24 yaşındaki kaleci, "Bugün de birçok kez bu oldu. Çoğu iyi bir şekilde geçti. Savunma hattımız önde oluyor. Hocamızın bir sistemi var. Biz de hocamızın söylediklerini yapmaya çalışıyoruz. Farklı ve güzel bir sistem. Rakibi baskı altına aldığımız bir sistem" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...