Jorge Jesus'un 1 maçlık cezası onandı, Fenerbahçe'nin hocası Konyaspor maçında yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'un 1 maçlık cezası onandı, Fenerbahçe'nin hocası Konyaspor maçında yok

SPOR Haberleri

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sebebiyle F.Bahçe’ye toplam 246 bin TL para cezası verirken, karşılaşmada kırmızı kart gören teknik direktör Jorge Jesus da 1 maç men ve 26 bin TL para cezası almıştı. Fenerbahçe karara itiraz etti ancak TFF Tahkim Kurulu, Jesus'un 1 maçlık cezasını onadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a verdiği 1 maçlık cezayı onadı.

Kuruldan yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor karşılaşmasında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK tarafından 1 maç men edilen Jesus'un cezası onandı.

Kurul, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye verilen 30 gün hak mahrumiyeti ve 70 bin lira para cezasının da onandığını duyurdu.

Ayrıca, Galatasaray'a verilen 87 bin 500 lira para cezasının da onandığı açıklandı.

Jorge Jesus'un 1 maçlık cezası onandı, Fenerbahçe'nin hocası Konyaspor maçında yok

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sebebiyle F.Bahçe’ye toplam 246 bin TL para cezası verirken, karşılaşmada kırmızı kart gören teknik direktör Jorge Jesus da 1 maç men ve 26 bin TL para cezası aldı.

Hakem Ali Palabıyık, teknik direktör Jorge Jesus'a maçın ardından kırmızı kart göstermişti. PFDK, Portekizli çalıştırıcıya 1 maç ceza men ve 26 bin TL para cezası verdi.

"HAYATIMDAN BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM" DEMİŞTİ

Jesus, FB TV'ye hakemle ilgili şunları söylemişti:

“Türkiye’ye geldiğimden beri hiçbir zaman hakemle ilgili konuşmadım. Onlara saygı duyuyorum ama maçta yaşananlar bizim için fazlaydı. Yıllardır bu işi yapıyorum buna benzer daha önce bir takımın saha içerisinde mağdur olduğu bir durumu görmemiştim. Dolayısıyla maç sonu hakemin yanına gidip bunu dile getirmek istemiştim. Saygısız ve terbiyesiz şekilde yapmadım. Sadece son pozisyonu söylemek istedim. Daha önce böyle bir şey görmemiştim”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...