Ryan Kent'e sürpriz talip! Takımın hocası resmen açıkladı, İngiliz futbolcu ayrılığa çok yakın

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ryan Kent'e sürpriz talip! Takımın hocası resmen açıkladı, İngiliz futbolcu ayrılığa çok yakın

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak beklenen performansı bir türlü veremeyen Ryan Kent'e sürpriz bir talip çıktı. Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Jakirovic, İngiliz futbolcuyla görüştüklerini doğruladı.

Süper Lig'in 21'inci haftası sona ererken ezeli rakibi Galatasaray ile eşit puana sahip olan Fenerbahçe, averaj farkıyla liderliğe oturdu. Sezon sonuna kadar lideliği sürdürüp şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen sarı lacivertliler, devre arası transfer dönemini oldukça yoğun geçiriyor.

Kadrosunu Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendiren, ayrıca milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü de renklerine bağlamaya çok yakın olan Fenerbahçe'de ayrılıklar da gündemde.

RYAN KENT'E SÜRPRİZ TALİP

Hırvatistan basınından Sportske'de yer alan habere göre;Yaz transfer döneminin ilk günlerinde Rangers'tan bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye katılan ancak gösterdiği performansla bir türlü istenileni veremeyen Ryan Kent'e sürpriz bir talip çıktı.

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb'in Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, Ryan Kent'i kadrolarına katmak istediklerini açıkladı.

Sergej Jakirovic katıldığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Ryan Kent transferi için Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Kent, Avrupa seviyesinde bir oyuncu. Transferi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi göreceğiz."

1 GOL 2 ASİSTİ VAR

Bu sezon deneyimli çalıştırıcı İsmail Kartal tarafından fazla şans verilmeyen 27 yaşındaki futbolcu, 15 resmi maça çıktı. İngiliz oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...