Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Süper Lig devinden Hakan Çalhanoğlu hamlesi: Menajeri İstanbul'da

Süper Lig devinden Hakan Çalhanoğlu hamlesi: Menajeri İstanbul'da

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun menajerinin, Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldiği ileri sürüldü.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Fenerbahçe'de efsane başkan Aziz Yıldırım ile seçimde karşılaşmaya hazırlanan ve transfer çalışmalarını sürdüren Hakan Safi'nin milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu için hamle yaptığı iddia edildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Robert Lewandowski ile anlaşma tamam: Astronomik ücret!
SPOR

Robert Lewandowski ile anlaşma tamam: Astronomik ücret!

HAKAN ÇALHANOĞLU HAMLESİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hakan Safi, A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmak için harekete geçti. Haberde, milli yıldızın temsilcisinin Hakan Safi ile görüşmek için İstanbul'a geldiği belirtildi. Öte yandan, A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, dün Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral ile görüşme gerçekleştirdi. Bu isimlere ek olarak milli futbolcu Zeki Çelik'in de hedefteki oyuncular arasında yer aldığı ileri sürüldü.

Hakan Safi
Başlık ResmiHakan Safi

MENAJERİYLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Transfer operasyonlarının Ömer Topbaş ve Özgür Özaktaç tarafından yürütüldüğü ve iki ismin bugün Hakan Çalhanoğlu'nun temsilcisiyle bir araya geldiği ifade edildi.

INTER İLE İKİNCİ ZAFER

Geçtiğimiz sezon Inter ile ikinci şampiyonluğunu yaşayan Hakan Çalhanoğlu, 30 maçta 12 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.