Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Süper Lig ekibi 11 futbolcuyu kapının önüne koydu

Süper Lig ekibi 11 futbolcuyu kapının önüne koydu
Fotoğraf Başlığı Süper Lig ekibi 11 futbolcuyu kapinin önüne koydu

Trabzonspor'un uzun süredir kurtulmak istediği ancak bir türlü kulüp bulmayan 11 oyuncunun yeni sezon kamp programına dahil edilmeyeceği belirtildi.

Kaydet
a- | +A

Trabzonspor, sezon öncesinde hem UEFA ile mali anlaşma gereği, hem de gençleşme operasyonu dahilinde altyapıdan 15 futbolcuyu kampa götüreceğini açıklamıştı. Bunun yanında maliyetleri yüksek olan futbolcularla yol ayrımına gitmeye hazırlanan bordo-mavililer, bu oyuncuların hiçbirinin yeni sezon kamp programına dahil edilmeyeceği belirtti.

YILDIZ OYUNCULAR TRABZON'DA KALIYOR

Buna göre Oscar Cardozo, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Aykut Demir, Douglas Teixeira, İshak Doğan, Dame N'diaye, Luis Cavanda, Musa Nizam, Jose Bosingwa ve Ferhat Yazgan'ın sezon başında yapılacak olan iki yurt dışı kampına götürülmeyeceği ve kendilerine bir antrenör verilerek Trabzon'da çalışmalarının isteneceği bildirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.