Trabzonspor'da Eren Elmalı ve Tonio Teklic, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Trabzonspor'da Eren Elmalı ve Tonio Teklic, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Sezona sakatlıklarla boğuşarak giren Trabzonspor'da iki isim daha kayıp... Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan futbolcular Eren Elmalı ve Tonio Teklic'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. İki futbolcunun da Kasımpaşa maçında oynaması beklenmiyor.

Trabzonspor'da milli sol bek Eren Elmalı ve Hırvat orta saha Tonio Teklic'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, konuyla ilgili, “Takımımızın Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçı sonrasında sol kalçasında ağrı şikayeti bulunan oyuncumuz Eren Elmalı’nın yapılan muayene ve MR görüntülemesinde sol kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir.

Yine Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçı sırasında ayak bileğinde ağrı hisseden oyuncumuz Tonio Teklic’e yapılan muayene ve MR görüntülemesinde ise sağ ayak bileği dış yan bağlarında gerilme ve sıvı artışı tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” dedi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1696475011266023623

RAKİP KASIMPAŞA, HAKEM ERKAN ÖZDAMAR

Sezona 1-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor ardından Galatasaray'a deplasmanda, Çaykur Rizespor'a da evinde mağlup olmuştu. Bordo-Mavililer 4. haftada Kasımpaşa'ta konuk olacak. Kasımpaşa - Trabzonspor maçıno Erkan Özdamar yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...