Ziyech, Hollanda basınına mutluluğunu anlattı: Çiçek açtım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ziyech, Hollanda basınına mutluluğunu anlattı: Çiçek açtım

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Chelsea’de kenarda oturmaktan sabrının tükendiğini söyleyen Galatasaray’ın Faslı yıldızı “Ajax alacaktı, olmadı. Galatasaray’a geldim, burada âdeta çiçek açtım” dedi.

Manchester United maçında 2 gol atıp, 1 asist yapan, ortaya koyduğu performansla eski günlerinden kesitler sunan Galatasaray’ın yıldızı Hâkim Ziyech, Hollanda basınından Vi’ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Faslı oyuncu Chelsea’de beklediğini bir türlü bulamadığını söylerken “Üç tane kadro kuracak kadar iyi oyuncular vardı. Fas ile Dünya Kupası’nda oynadım. Çok formdaydım. Chelsea’ye geri döndüm ve oynatılmadım. Bana ‘Biraz sabret’ dediler. Ama sonunda sabrım tükendi. Ayrılmaya karar verdim” dedi.

YENİDEN HAYATA DÖNDÜM

Bir buçuk yıl önce kendisini Ajax, PSG ve Al-Nassr’ın istediğini ifade eden Ziyech “Ajax satın alacaktı, sonra kiralık istediler. Sonra da her şey durdu. Ajax’a yardım etmek isterdim. Sonra Galatasaray’dan teklif aldım. İyi ki gelmişim. Burada oynarken eğleniyorum. Futboldan keyif almaya başladım. Mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim olabiliyorum, eskiden olduğu gibi. Yeniden geliştiğimi hissedebiliyorum. Galatasaray’da yeniden eski Ziyech oldum” ifadelerini kullandı. 

O BİR DEHA

Ziyech’i, Ajax’tan iyi tanıyan M. United’ın hocası Erik ten Hag, yıldız oyuncudan övgüyle bahsetmişti. Ziyech’i durduramadıklarını ima eden Hollandalı çalıştırıcı “Onun dehasını zaten biliyorum. Ona serbest vuruş şansı verirseniz affetmez” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...