OnePlus 12 dikkat çekici ahşap bir gövdeyle gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
OnePlus 12 dikkat çekici ahşap bir gövdeyle gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

OnePlus 12 çok yakında piyasaya çıkacak. Merakla beklenen amiral gemisi telefon, ahşap bir gövde seçeneği ile gelecek.

OnePlus, şirketin bir sonraki amiral gemisi OnePlus 12'nin piyasaya sürülmesine hazırlanıyor. Merakla beklenen cihaz, yenilenen kamera stratejisi ve güçlü Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti gibi güçlü özellikler sunma vaadiyle şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.

Digital Chat Station, yeni OnePlus 12 hakkında ilgi çekici ayrıntılar ortaya çıkardı. Beklenen telefonun klasik ahşap damarlı bir gövde ile geleceği öğrenildi. Ancak bu sızıntı tam olarak netlik kazanmadı ve bunun koruyucu bir kılıf mı yoksa cihazın gerçek arka kapağı mı olduğu sorusu açıkta bırakıldı.

Cihazın sızdırılan görüntüsü şu şekilde karşımıza çıkıyor:

OnePlus 12 dikkat çekici ahşap bir gövdeyle gelecek

AHŞAP TASARIM DAHA ÖNCE DE KULLANILMIŞTI

Ahşap damarlı bir arka gövde, akıllı telefon dünyasında mutlak bir yenilik değil. Fakat yine de nadir görülen bir durum olmaya devam ediyor. Daha önce Xiaomi Mi 4, altı farklı model seçeneğiyle birlikte isteğe bağlı ahşap damarlı bir arka kapak sunmuştu.

Bunun yanı sıra Motorola, OnePlus ve diğer üreticiler de ahşap damarlı telefon gövdeleri ve çeşitli kişiselleştirme seçenekleri sunarak bu trendi takip etti.

ONEPLUS YENİLİKÇİ TASARIMLAR DENEMEYE DEVAM EDİYOR

Şirket bu yılın başında OnePlus 11 Jupiter Rock Edition'ı piyasaya sürmüştü. Sınırlı sayıda üretilen bu akıllı telefon, benzersiz 3D mikrokristalin kaya malzemesiyle dikkat çekiyordu. OnePlus, telefonun her dokusunun yüzde 100 elle seçildiğini, bunun kullanıcılara benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunduğunu vurguladı.

OnePlus 12 selefinin izinden giderek klasik ahşap damarlı kaplamaya sahip sınırlı bir model sunacak mı? Şimdilik bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. OnePlus akıllı telefon tasarımında yeni sınırları keşfetmeye devam ederken, markanın hayranları da yeni OnePlus 12 modelindeki bu potansiyel yenilik hakkında daha fazla ayrıntıyı sabırsızlıkla bekliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...