Oto ekspertiz çalışanlarını şoke eden not! 'Hakkınızı helal edin' diyerek parasını bırakmış

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oto ekspertiz çalışanlarını şoke eden not! 'Hakkınızı helal edin' diyerek parasını bırakmış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova’da bir oto ekspertiz firmasının çalışanları sabah lavaboda buldukları notla şaşkına döndü. Notta lavabodaki musluktan su içtiğini belirten bir kişi helallik isterken, içtiği suya karşılık 10 tl de para bıraktı.

Yalova-Bursa kara yolunda hizmet veren bir oto ekspertiz firmasında iş yerine gelen çalışanlar lavabonun başında bırakılan notla parayı görüce şoke oldu.

Oto ekspertiz çalışanlarını şoke eden not! 'Hakkınızı helal edin' diyerek parasını bırakmışKamera görüntülerinden uzun süredir yürüdüğü ve susadığı tahmin edilen şahıs, firmanın ön bahçesinde bulunan lavaboya giderek musluktan su içti.

Su içtikten sonra lavabonun başına 2 tane 5 lira yerleştiren şahıs, içtiği su için de işletme sahibinden helallik istedi.

Oto ekspertiz çalışanlarını şoke eden not! 'Hakkınızı helal edin' diyerek parasını bırakmışSosyal medyada paylaşılan görüntü büyük beğeni topladı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...