Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

17 yaşındaki genç işe alınmayınca dehşet saçtı

17 yaşındaki genç işe alınmayınca dehşet saçtı
Fotoğraf Başlığı 17 yasindaki genç ise alinmayinca dehset saçti

Adana’da işe alınmadığı için restorana husumet besleyen 17 yaşındaki A.K., tartıştığı garsonu ruhsatsız tabancayla vurdu. Ağır yaralanan garson hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Kaydet
a- | +A

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Çukurova ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki bir restoranda meydana geldi.

RUHSATSIZ TABANCAYLA GİTTİ

İddiaya göre, bir süre önce restorana garsonluk için başvuran A.K. (17), olumsuz cevap alınca iş yerindeki çalışanlara husumet güttü. Ruhsatsız tabancayla restorana giden A.K., tartıştığı garson Nizamettin Y.'ye (44) ateş açtı.

BAKMADAN GEÇME
Gebze
HABER

Gebze'de dehşet evi! Anne ve 5 yaşındaki kızı bıçaklanarak öldürüldü!

17 yaşındaki genç işe alınmayınca dehşet saçtı - 1. Resim
Başlık Resmi17 yaşındaki genç işe alınmayınca dehşet saçtı - 1. Resim

Yaralanan şahıs kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından Nizamettin Y.'yi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Bölgede araştırma yapan motorize yunus ekipleri, şüpheliyi yakın bir sokakta olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Tedavisi tamamlanan Nizamettin Y. ise taburcu edildi.

BAKMADAN GEÇME
Ankara
HABER

Ankara'da dehşet! Eşini öldürüp intihar etti

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.