Aksaray'da feci kaza! Bayram tatili için memlekete gidiyorlardı, bir aile yok oldu

Aksaray'da feci kaza! Bayram tatili için memlekete gidiyorlardı, bir aile yok oldu
Başlık ResmiAksaray'da feci kaza! Bayram tatili için memlekete gidiyorlardı, bir aile yok oldu

Aksaray-Nevşehir kara yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu sürücü Ömer Koç olay yerinde, eşi Zeliha Koç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada çiftin 4 çocuğu ağır yaralanırken, ailenin bayram tatili için İstanbul’dan Nevşehir’e gittikleri öğrenildi.

Kaydet
|

Aksaray'da katliam gibi bir kaza meydana geldi. Araba şampole devrildi, bir aile parçalandı. Ömer Koç idaresindeki 34 EBH 87 plakalı otomobil, Aksaray-Nevşehir kara yolu Yalman köyü yakınlarında şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Durdurmaya çalıştığı kamyonun altında kaldı! Kağıthane
GÜNDEM VİDEOLARI

Durdurmaya çalıştığı kamyonun altında kaldı! Kağıthane'deki feci kaza kamerada

ANNE BABA ÖLDÜ, 4 ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Sağlık ekipleri, sürücü Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan anne Zeliha Koç ve 4 çocuğu, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne Koç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ÖNERİLEN HABERLER
Şanlıurfa
3. SAYFA

Şanlıurfa'da kaza! İki otomobil çarpıştı, ölü ve yaralılar var

MEMLEKETLERİNE VARAMADILAR

Öte yandan, Koç ailesinin bayram tatili dolayısıyla İstanbul'dan memleketleri Nevşehir'e gittikleri öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.