- Gazze'de çocuklar açlıktan ölüyor
37 dakika önce

Gazze'de yetersiz beslenmeden 37. ölüm! Çocuklar açlıktan hayatını kaybediyor

İsrail ordusunun sınır kapılarını kapatarak insani yardım girişini kısıtladığı Gazze Şeridi’nde bir çocuk daha açlık sebebiyle hayatını kaybetti.
 - Estonya Başbakanı: B planımız yok
51 dakika önce

Ukrayna kaybederse sıra Baltık ülkelerinde! Estonya Başbakanı: B planımız yok

Estonya Başbakanı Kaja Kallas, Ukrayna’daki savaşı Rusya’nın kazanıp Baltık ülkelerine yönelmesi durumunda ülkesinin B planının olmadığını belirtti.
 - Sır dolu ölümde Kalkınma Yolu şüphesi
5 saat 29 dakika önce

Sudani’den çarpıcı Reisi açıklaması... Sır dolu ölümde Kalkınma Yolu şüphesi

Helikopteri düşmeseydi İran lideri de “Kalkınma Yolu” anlaşmasını imzalayacaktı. Irak Başbakanı “Cumhurbaşkanı Reisi, Kalkınma Yolu Projesi’ni destekliyordu ve ölmeseydi, anlaşmaya imza koymak için Irak’a gelecekti” dedi.
 - BİP Seçimi Süleyman Şah’a dönüş yolunu açar!
5 saat 55 dakika önce

BİP Seçimi Süleyman Şah’a dönüş yolunu açar! Cihat Yaycı Teröristan’ı engellemenin yolunu açıkladı

Müstafi Amiral Cihat Yaycı, PKK’nın Suriye’deki korsan seçimini “Büyük İsrail Projesi’ne zemin hazırlama adımı diye niteledi: "Bu kumpası boşa çıkaracak en önemli hamle Türk toprağı olan Süleyman Şah’a dönmek olur. "
 - Mısır, Katar ve ABD'den ortak ateşkes çağrısı
6 saat 40 dakika önce

Mısır, Katar ve ABD'den ortak bildiri: Ateşkesi kabul edin

Mısır, Katar ve ABD; ortak bildiri yayınlayarak taraflara (Hamas ve İsrail) barış önerisini kabul etmeleri çağrısında bulundu.
 - Kassam Tugayları'ndan İsrail askerlerine pusu
7 saat 38 dakika önce

Tek tek fotoğraflarını yayımladı... Kassam Tugayları'ndan İsrail askerlerine pusu

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliam yapan İsrail askerlerine karşı Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları mücadelesini sürdürüyor. Biden'ın Hamas'sız ateşkes planını açıkladığı sıralarda Kassam Tugayları Refah'ta İsrail askerlerini pusuya düşürdü. Kassam Tugayları, pusuda öldürülen bir İsrail askerinin cesedinin fotoğrafını paylaştı.
 - Başbakan'ın partisi önde!
8 saat 42 dakika önce

Hindistan'da seçim sona erdi! Başbakan'ın partisi önde götürüyor

Hindistan'da 19 Nisan'da başlayan 7 aşamalı genel seçimler sona erdi, sandık çıkış anketleri açıklandı. İlk belirlemelere göre Başbakan Narendra Modi'nin başında olduğu Bharatiya Janata Partisi (BJP), seçimi önde götürüyor.
 - Ateşkes teklifine 4 dilde destek!
9 saat 36 dakika önce

Biden'ın çağrısına Macron kulak verdi! ABD'nin ateşkes teklifine 4 dilde destek mesajı

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze ve Refah katliamlarını sürdürürken, ABD Başkanı Joe Biden'ın duyurduğu ateşkes teklifinin ardından Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Beyaz Saray, “Şimdi barış isteyen herkes sesini yükseltmeli” ifadelerinin yer verdi. Biden'ın ateşkes çağrısı üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 4 dilde "Gazze'deki savaş sona ermeli. ABD'nin kalıcı barış için teklifini destekliyoruz" mesajı yayımladı.
 - Netanyahu kabinesinde ateşkes kaosu
10 saat 27 dakika önce

İsrail ateşkes için şartını açıkladı! Gazze'de savaş esir takasının ardından bitecek

ABD Başkanı Joe Biden'ın duyurduğu Gazze'de 3 aşamalı ateşkes teklifine İsrail'den cevap geldi. İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz, İsrail Askeri Konseyi'nin oy birliği ile ateşkesi kabul ettiğini açıkladı. İsrail, esirlerin teslim edilmesinin ardından savaşın bitmesini kabul ettiği belirtilirken, Netanyahu hükümetinden çatlak sesler yükselmeye başladı. İsrailli bakanlar hükümeti fesih etmekle tehdit etti.
 - Refah hayalet kente döndü!
10 saat 49 dakika önce

Refah hayalet kente döndü! 1 milyon Filistinli göç etmek zorunda kaldı

Gazze'nin kuzeyinden güneydeki Refah'a göç etmek zorunda kalan Filistinliler, İsrail başlattığı yeni saldırılar nedeniyle zorunlu olarak tersine göç etmeye başladı. Filistinliler enkaz halindeki Cibaliye'ye akın akın giderken, Refah hayalet kente döndü. Tankların Refah'e girmesinden bu yana bir milyonunun bölgeyi terk ettiği belirtiliyor.
 - Mandela'nın partisi mecliste çoğunluğu kaybetti
12 saat 58 dakika önce

30 yıldır iktidardaydı! Mandela'nın partisi ilk kez mecliste çoğunluğu kaybetti

Güney Afrika’da 1994 yılından beri yani 30 yıldır iktidarda olan Afrika Ulusal Kongresi (ANC), parlamentoda çoğunluğu kaybetti
Dünya - Dünya
14 saat 39 dakika önce

Rekor boşanma! İş adamı eşine 1 milyar dolar tazminat ödeyecek

Güney Kore'de mahkeme, boşanma davasında iş adamı Chey Tae-won'un, eski eşi Roh So-young'a yaklaşık 1 milyar dolar ödemesine hükmetti. Bunun ülke tarihinde en büyük boşanma anlaşması olduğu belirtildi.
 - İsrail'den umutları suya düşüren açıklama
17 saat 9 dakika önce

3 aşamalı ateşkes görüşülüyordu! İsrail'den umutları suya düşüren açıklama

İsrail'in 8 aydır katliam yaptığı Gazze'de ateşkes umutları bir kez daha suya düştü. İsrail, "Hamas'ın askeri ve idari gücünün yok edilmesi ve esirlerin serbest bırakılması" gibi şartları sağlanmadan herhangi bir öneriyi kabul etmeyeceğini duyurdu.
 - Biden'ın Gazze önerisi AB'yi memnun etti!
19 saat 12 dakika önce

Biden'ın Gazze önerisi AB'yi memnun etti! "Gazze'nin yeniden inşası için bu önemli"

Avrupa Birliği (AB) yetkilileri, ABD Başkanı Joe Biden'ın önceki gün yaptığı Gazze önerisinden memnun olduklarını bildirdi. AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Biden'ın İsrail lehine verdiği önerinin 'ateşkes taslağına ilişkin dengeli ve gerçekçi' olduğunu savundu.
 - İsrail, bir çocuğu daha açlıktan öldürdü!
19 saat 24 dakika önce

İsrail, bir çocuğu daha açlıktan öldürdü!

İsrail'in Gazze'de 8 aydır süren zulmü sınır kapılarını insani yardıma kapatarak vahşete dönüşmeye devam ediyor. Gazze'de 13 yaşındaki Abdulkadir es-Serhi açlıktan hayatını kaybeden 37'inci kişi oldu. Yetkililer duyurulan sayının sadece hastanelerde ulaşılan veriler olduğunu açlık nedeniyle onlarca kişinin hastanelere ulaşamadan hayatını kaybettiğini aktardı. 
 - Bir seri katilin vahşet dolu hikayesi
19 saat 26 dakika önce

Bu kez kurban kendisi oldu! Öldürdüğü kadınların cesetlerini domuzlara yedirmişti!

Kurbanlarını kadınlardan seçen Kanadalı azılı seri katil, cesetleri Vancouver kenti yakınlarında bulunan domuz çiftliğine atıp hayvanlarına yediriyordu. 2007 yılında müebbet hapis cezası alan 71 yaşındaki Robert Pickton, başka bir katilin kurbanı oldu. Pickton'ın çiftliğinde, 33 kadının kalıntıları ya da DNA'ları bulunmuştu.
 - Tekne alabora oldu! 20 kişi hayatını kaybetti
20 saat 18 dakika önce

Afganistan'da tekne battı, 20 kişi hayatını kaybetti

Afganistan'ın Nangerhar vilayetindeki nehirde bir teknenin alabora olması sonucu 20 kişi hayatını kaybetti.
 - Zulme sessiz kalmadı BM'deki unvanından çekildi
21 saat 5 dakika önce

Tunuslu sanatçı, BM İyi Niyet Elçisi unvanından vazgeçti! "Barış elçisiyim diyor katliamı izliyor"

Tunuslu ses sanatçısı Lütfi Boşnak, Gazze'deki zulmü görmezden geldiğini iddia ettiği BM'ye sitem etti. BM İyi Niyet Barış Elçisi unvanından vazgeçen Boşnak, "Katliam devam ediyor, insanlar ölüyor, yiyecek yok, ilaç yok, su yok" diyerek "Neyin barış elçisi?" sorusunu sordu.
 - 'İsrail karşıtı' gösterilerde polis şiddeti!
21 saat 47 dakika önce

ABD'de İsrail karşıtı gösterilerde polis şiddeti! Filistin destekçilerine ters kelepçe

İsrail'in Filistin'deki zulmünü protesto etmek için ABD'nin San Francisco kentindeki Federal Bina önünde toplanan yüzlerce Filistin yanlısı polis şiddetine maruz kaldı.
 - ABD, Netanyahu'yu onore etti
01 Haziran 2024 - 00:22

ABD, Netanyahu'yu kongrede konuşması için Washington'a davet etti

ABD Başkanı Joe Biden'in Gazze'de 3 aşamalı ateşkes planını açıklamasının ardından Washington'dan yeni hamle geldi. İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Kongresi'nin ortak oturumunda konuşma yapması için Washington'a davet edildi.
 - Gürcistan'dan ABD ile ilişkileri gözden geçirme çağrısı
31 Mayıs 2024 - 23:46

ABD Gürcistan'da devrim yapmaya çalıştı! Kobakhidze'den ilişkileri gözden geçirme çağrısı

Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, ABD'nin ülkesinde devrim yapmaya çalıştığını öne sürdü. Kobakhidze, Tebriz ile Washington hattında ilişkilerin yeniden gözden geçirilmesi için çağrı yaptı.
Sona Git