ABD'den skandal ziyaret! Üst düzey komutan, teröristlerin ayağına gitti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ABD'den skandal ziyaret! Üst düzey komutan, teröristlerin ayağına gitti

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı General Michael Erik Kurilla, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'ni ziyaret etti.

CENTCOM Komutanı Orgeneral Michael Erik Kurilla, ABD hizmet mensupları ve güvenlik ortaklarıyla görüşmek üzere 26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Mısır, Ürdün, Suriye ve İsrail'i ziyaret etti.

27. SEYAHATİ

Orgeneral Kurilla, "Bu benim CENTCOM bölgesine yaptığım 27. seyahatti. Bu seyahatlerin her biri güvenlik zorlukları ya da video telekonferans yoluyla elde edilemeyecek benzersiz perspektifler hakkında daha derin bir anlayış kazanmamı sağlıyor. CENTCOM bölgesinde zor zamanlar yaşıyoruz ve bu zorlukları aşmak için mensuplarımızın profesyonelliği, bağlılığı ve yetkinliğinin yanı sıra ortaklarımızla olan ilişkilerimizin gücüne güveniyoruz." dedi.

TEPKİ ÇEKTİ

Kurilla'nın terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'deki uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'ni ziyaret etmesi ise tepkiyle karşılandı. Kurilla daha önce bölgeye pek çok kez geldi. Geçtiğimiz yaz da Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin DEAŞ'lı teröristlerin ailelerini tuttuğu Hol ve Roj kamplarını ziyaret etmişti.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gemkörpülü 4 Mart 2024 11:20

Vay Soysuz Köpek Gerçi Bunun Yanında Köpek Demek Köpeğe Hakaret Olur. Vesselam.

Sonraki Haber Yükleniyor...