Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Akıllı telefon hastası çocuk parmağını kesti

Akıllı telefon hastası çocuk parmağını kesti
Fotoğraf Başlığı Akilli telefon hastasi çocuk parmagini kesti

Çin'de 11 yaşında bir çocuk, akıllı telefonuna olan düşkünlüğü nedeniyle önce ebeveynleriyle tartıştı, sonra parmağını kesti.

Kaydet
a- | +A

Son birkaç yılda Çin'de gerçekleşen insan sağlığı ve teknolojik ürünlerle alakalı ilginç olaylara aşina olmuştuk. Bunların arasında iPad almak için iç organını satan ve ara vermeden günlerce oyun oynayıp hayatını kaybeden insanlar vardı. Şimdi ise bu garip insanlara bir yenisi eklendi.
Olay Çinli 11 yaşında bir çocuğun akıllı telefonuna olan düşkünlüğü nedeniyle gerçekleşiyor. Sürekli yaptığı gibi uyanır uyanmaz akıllı telefonu ile meşgul olmaya başlayan çocuk, annesi tarafından uyarılsa da telefonunu elinden bırakmıyor. Daha sonra çocuk aynı gerekçeden babasıyla da tartışmaya devam ediyor.
Babasıyla yaptığı tartışmadan sonra kafası oldukça karışmış olmalı ki çocuk, derhal mutfağa yönelip eline bir bıçak alıyor ve sol işaret parmağını kesiyor. Acil bir şekilde hastaneye yetiştirilen çocuk 3 saatlik bir ameliyata alınıyor ancak kopan parmak tekrar yerine yerleştirilemiyor.
Muhtemelen ailesine tartışma sonrası tepkisini göstermek için böyle birşey yapsa da çocuğun ilerde bu hareketinden büyük pişmanlık duyacağı aşikar.
KAYNAK: SHİFTDELETE

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.