Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ölen Rus pilotun kardeşi konuştu: Küçük düşürücü ve korkunç

Ölen Rus pilotun kardeşi konuştu: Küçük düşürücü ve korkunç
Fotoğraf Başlığı Ölen Rus pilotun kardesi konustu: Küçük düsürücü ve korkunç

Türkiye sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının pilotu Oleg Peshkov'un kardeşi, Türkiye'den herhangi bir tazminatı kabul istemediklerini açıkladı.

Kaydet
a- | +A

Rusya'da Türkçe yayınlanan Gazetem gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre Kasım 2015'de hayatını kaybeden Rus pilot Oleg Peşkov'un kardeşi Pavel Peşkov, Türkiye'nin her türlü tazminatı reddedeceklerini bildirdi.

Daha önce Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü İbrahim Kalın, Türk hükümetinin Peshkov'un ailesine tazminat ödeme konusunu değerlendirmeye hazır olduklarını açıklamıştı.

Peshkov'un kardeşi, "Tabi ki hayır, kimse Türkiye'den tazminat talep etmek istemiyor. Bizim aklımızdan hiç böyle bir şey geçmedi. Teklif etseler bile, kimse kabul etmeyecek. Bu küçük düşürücü, hatta korkunç" diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefon görüşmesi ile ilişkilerin yeniden ısınmaya başlamasına katkıda bulunmak isteyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de, Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na bir ziyarette bulunarak, Peshkov'un ailesine Kemer'den ev verme kararı aldıklarını iletmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.