Twitch abonelik ücretlerine yüzde 340 zam

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Twitch abonelik ücretlerine yüzde 340 zam

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gençlerin favori yayın platformu Twitch, Türkiye'deki abonelik ücretlerine yüzde 340'a yakın oranda zam yaptı. Zam kararının "Yayıncıların artan maliyetleri ve bazı yerel para birimlerindeki dalgalanmalar" nedeniyle alındığı belirtildi.

Dijital yayın platformu Twitch, abonelik ücretlerinde zam yaptı. Şirket tarafından yayınlanan bir blog gönderisinde, Türkiye’deki abonelik fiyatlarında güncellemeye gidileceği bildirildi.

Twitch, 2021 yılında Türkiye'de yerel fiyatlandırma uyguluyordu ve fiyatlarda herhangi bir artışa gitmemişti.

Ancak son yapılan açıklamaya göre şirket, 2024'te abonelik fiyatlarına yüzde 340 oranında zam yapma kararı aldı.

Artışın sadece mobil web ve masaüstü üzerinden satılan aboneliklerde geçerli olacağı ve 28 Şubat'tan itibaren uygulanacağı belirtildi.

Twitch abonelik ücretlerine yüzde 340 zam

ZAMMIN NEDENİ ARTAN MALİYET VE PARA BİRİMİ DALGALANMALARI

Blog gönderisinde zammın nedenini de açıklayan Twitch, “Yayıncıların artan maliyetlerini ve bazı yerel para birimlerindeki dalgalanmaları dikkate alarak bazı ülkelerde abonelik fiyatlarını güncelliyoruz” ifadelerini kullandı.

TWITCH ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Yapılan zammın ardından Kademe 1 abonelik ücreti 9,90 TL'den 43,90 TL'ye, Kademe 2 abonelik ücreti 19,99 TL'den 87,90 TL'ye, Kademe 3 abonelik ücreti 49,99 TL'den 215,90TL'ye yükseldi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...