Yalan dünya

Yalan dünya

FUTBOL Haberleri

"Atletico Madrid daha Arda'nın parasını ödemedi, Burak'ı nasıl alsın. Quaresma gündemimizde yok"

ÇİFTE YALANLAMAAra transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte üst üste gelen transfer haberleri Galatasaray Yönetimi'ni rahatsız etti. Burak Yılmaz'ın Atletico Madrid'e gideceği şeklindeki haberlerin hemen ardından Ricardo Quaresma'nın önümüzdeki sezon kesin olarak sarı-kırmızılı formayı giyeceği yönündeki iddialar yönetimi kızdırdı. Şampiyonlar Ligi'nde son 3 maçta rakip fileleri 5 defa havalandıran Burak Yılmaz için Atletico Madrid'in devreye girdiği ve yıldız futbolcunun bonservisine 12 milyon euro ödeyeceği yönündeki haberlere tepki gösteren isminin açıklanmasını istemeyen sarı-kırmızılı bir yönetici, konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.


ARDA'NIN PARASI ÖDENMEDİ
Atletico Madrid'in Arda Turan transferinden dolayı hâlâ borcunun bulunduğunu dile getiren yönetici, "Atletico Madrid, Burak'a 12 milyon euro verecekmiş. Daha Arda için ödemeleri gereken 5 milyon euro üzerinde borçları var. Önce onu ödesinler" ifadelerini kullandı. Aynı yönetici, yorumcu Sinan Engin'in, "Quaresma önümüzdeki sezon kesin olarak Galatasaray'da forma giyecek" sözleri için ise, "Bizim Quaresma'ya olan ilgimiz sezon başındaydı. Baros ile takasını düşünmüştük. Şu anda öyle bir düşüncemiz olmadığı gibi herhangi bir girişimimiz de yok. Bu haberler maalesef bizi karıştırmak için yapılıyor" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...