AKOM’dan İstanbul’a son dakika uyarısı! Yarın akşama kadar devam edecek, çok şiddetli vuracak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AKOM’dan İstanbul’a son dakika uyarısı! Yarın akşama kadar devam edecek, çok şiddetli vuracak

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AKOM’dan İstanbul için yeni bir son dakika uyarısı geldi. Yapılan uyarıda, rüzgarlı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olması beklendiği belirtildi. Fırtınanın ise akşam saatlerinde başlayacağı ve Cumartesi gece yarısına kadar devam edeceği ifade edildi.

Haftanın son iş gününde kendini soğuk havaya teslim eden İstanbul için yeni bir son dakika uyarısı geldi. İBB AKOM tarafından yapılan son hava değerlendirme raporuna göre, şu an devam eden rüzgarlı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

80 KİLOMETEREYE KADAR ÇIKACAK 

AKOM vatandaşların fırtınaya karşın tedbirli olması gerektiğinin altını çizerken, rüzgarlı havanın Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren, 80 kilometreye kadar hızlanabileceğini açıkladı.

Rüzgarlı hava ile birlikte yağmur geçişlerinin de olabileceği ifade edildi.

Cumartesi akşam saatlerine kadar devam edeceği öngörülen fırtınanın, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzlara neden olabileceği bu nedenle vatandaşların bu konuda dikkatli olmasının da gerekli olduğu bildirildi.

AKOM’dan İstanbul’a son dakika uyarısı! Yarın akşama kadar devam edecek, çok şiddetli vuracak

KEREM ÖKTEN SAAT VERDİ VE UYARDI: ‘İŞTEN ÇIKAR ÇIKMAZ EVE KOŞUN’

Sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulunan ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, milyonlarca İstanbulluyu uyardı. Akşam saatlerinde İstanbul’da sağanak yağış ve lodosun etkili olacağını belirten Ökten, “İstanbul’da akşam iş çıkışı özellikle Boğaz ve Anadolu yakasında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor” çağrısında bulundu. 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...