- İzmir'de kaybolan 2 genç kız başka ilde görüldü
32 dakika önce

İzmir'de kayboldular, başka ilde görüldüler! Ekipler her yerde onları arıyor

İzmir'de iki gün önce ortadan kaybolan 16 ve 19 yaşlarındaki iki genç kızın Denizli'de görüldüğü iddia edildi. Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.
 - Futbolcular sahada birbirine girdi!
38 dakika önce

Uzatmalarda gelen 2 gol ortalığı savaş alanına çevirdi! İki takım tekme tokat birbirine girdi

Amasya'da oynanan bir amatör maçta yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi. Olayların kopma noktası ise uzatmalarda gelen 2 gol oldu. İki takımın oyuncuları da sahanın ortasında birbirine girdi, duruma sinirlenen taraftarlardan biri de çöp kovası fırlattı.
 - "Bu ruh en önemli sermayemiz"
55 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı: Bu ruh en önemli sermayemiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "19 Mayıs ruhu, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Zorluklara karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir." ifadelerine yer verdi.
 - Yavaş’ın ağabeyi trafik kazası geçirdi
59 dakika önce

Mansur Yavaş'ın ağabeyi trafik kazası geçirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ağabeyi trafik kazası geçirdi. Antalya’dan Denizli istikametine seyir halinde olan aracıyla kaldırıma çıkan 74 yaşındaki Aladdin Yavaş, hafif yaralandı. 
 - Meteoroloji'den çifte uyarı
1 saat 3 dakika önce

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve toz taşınımı uyarısı

19 Mayıs 2024 hava durumu tahminlerine göre; bugün Doğu Anadolu'nun büyük bölümü, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Ege kuvvetli sağanak yağış alacak. Üç bölgede ise toz taşınımı bekleniyor.
 - İzmir'i çöl tozu kapladı!
1 saat 39 dakika önce

İzmir'i çöl tozu kapladı! Arabalara resmen çamur yağdı

Meteoroloji günler öncesinde uyarıda bulunmuştu, İzmir'de çöl tozu her yeri etkisi altına aldı. Sabah saatlerinde yağan yağmur sonrası arabaların üzeri adeta çamur tabakasına döndü.
 - İstanbul'da zehir tacirlerine operasyon! 1 ton uyuşturucu...
1 saat 52 dakika önce

İstanbul'da 10 adrese baskın yapıldı! 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

Güvenlik güçlerimizin zehir tacirleri ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İstanbul'da Narkoçelik 17 operasyonu düzenlendi. Bakan Yerlikaya, 10 ayrı adrese baskın yapılarak 1'i yabancı uyruklu 6 uyuşturucu madde imalatçısının yakalandığını duyurdu. Operasyonda 1 tondan fazla uyuşturucu maddesi ele geçirildi...
 - Kalkışmaya cüret edenin başı ezilir!
3 saat 9 dakika önce

MHP lideri Bahçeli: Kumpasçılarla asla işimiz olmaz, cüret edenlerin başlarını ezeriz

Bir kişinin daha gözaltına alındığı başkentteki çete operasyonuyla ilgili konuşan MHP lideri Bahçeli “Etki ajanlarına taviz vermeyeceğiz. Kalkışmaya cüret edenlerin başı ezilmeli. Bu süreçte Cumhurbaşkanı’mızın yanındayız” dedi.
 - Şehidin emaneti!
3 saat 36 dakika önce

Şehidin emaneti! Ondan geriye kalan ve iki valize sığan eşya

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala, uğurlanırken hüzünlü görüntüler ortaya çıktı.
 - HÜRJET Samsun'da gökyüzü ile buluşuyor
3 saat 43 dakika önce

19 Mayıs’ta HÜRJET şöleni! Samsun'da gökyüzü ile buluşuyor

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu gün Türkiye’nin dört bir yanında, KKTC ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanacak. Türkiye’nin ilk jet motorlu süpersonik eğitim uçağı HÜRJET ilk defa geliştirilip üretildiği tesisten çıktı. Samsun’da özel bir gösteriyle gökyüzü ile buluşacak...
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

Akdeniz'de depremler peş peşe geldi! İşte ilk veriler...

Akdeniz'de korkutan depremler devam etti. Gece 01:36'da meydana gelen 3,6'lık depremin ardından bir sarsıntı daha yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...
 - Diyarbakır'da başıboş dehşeti!
4 saat 37 dakika önce

Diyarbakır'da başıboş dehşeti! Köpeklerden kaçarken hastanelik oldu, başında 16 dikiş var

Başıboş köpek problemi devam ediyor. Son olarak Diyarbakır'da bir genç sahipsiz köpeklerin saldırısından kaçmak isterken düşüp kafasını kaldırıma çarparak hastanelik oldu. Talihsiz gencin başına 16 dikiş atıldı.
 - Belediye otobüsüne çarpan motosikletli canından oldu
4 saat 57 dakika önce

İzmir'de feci kaza! Belediye otobüsüne çarpan motosikletli canından oldu

İzmir Balçova'da bir motosikletli garaja girmekte olan belediye otobüsüne çarptı. Feci kazada motosikletin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, yanında bulunan bir kişi ise ağır yaralandı.
 - Barışmak istemedi, hastanelik edildi!
5 saat 24 dakika önce

Bursa'da bir kadın barışmak istemediği için eski eşi tarafından hastanelik edildi

Bursa'nın bir kadın oturduğu apartmanın önünde eski eşi tarafından bıçaklandı. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken kanlar içinde kalan kadın iste hastaneye kaldırıldı.
 - İstanbul'da gece yarısı feci kaza! Yaralılar var
5 saat 47 dakika önce

İstanbul'da gece yarısı can pazarı! Otomobil taksi ile çarpıştı, çok sayıda yaralı var

İstanbul Pendik'te bir otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edilirken ilk belirlemelere göre 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
 - 28 Şubat'ın hâkimiyet çabası
6 saat 54 dakika önce

28 Şubat zihniyeti tetikte bekliyor! Hadsiz avukat, başörtüsüne dil uzattı

Darbecilerin afla cezaevinden çıkarıldığı gün, hadsiz bir avukat laiklik bahanesiyle başörtülü hâkimeye dil uzattı. Cuntacıların bırakılması ile siyasette normalleşme beklenirken zihinlerde değişmeyen anormalliği avukat Alperen D. ortaya koydu.
 - Mehmetçiğin harekât hazırlığı hainleri korkuttu
7 saat 2 dakika önce

Terör örgütü PKK Gara’yı boşaltıyor! Mehmetçiğin harekât hazırlığı hainleri korkuttu

Irak’ta teröre tarihî darbe vurmaya hazırlanan Türkiye’nin operasyonundan korkan eli kanlı örgütün ikinci Kandil olarak bilinen Gara’daki arşivini Suriye’ye taşıdığı belirtiliyor.
 - Türkçe dünyayı sarıyor
7 saat 23 dakika önce

Türkçe dünyayı sarıyor! Bosna'da Türk dizileri sayesinde ikinci dil oldu

Yunus Emre Enstitüsünün 21 yıllık faaliyetleriyle 70 ülkede binlerce kişi Türkçe ve Türk kültürünü öğrendi. Bosna Hersek şubesinin çalışmaları ve Türk dizileri sayesinde Türkçe ikinci dil oldu. Türk ve Boşnak gençleri arasında evlenmeler arttı.
 - ‘Uyutma’ halk desteği bekliyor!
7 saat 29 dakika önce

‘Uyutma’ halk desteği bekliyor! Başıboş köpek problemi bir kere daha gündemde 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti grup yönetimi ile ilgili bakanlar ile Başıboş köpek sorununu masaya yatırdığı ortaya çıktı. Toplantıda İngiltere, İtalya ve Portekiz’de uygulanan ‘Sahiplenilmeyen sokak hayvanlarının acısız bir şekilde uyutulması’ yöntemi gündeme geldi. Konuyla ilgili atılacak adım kamuoyu desteğiyle netlik kazanacak.
 - Osmaniye'de deprem oldu! AFAD ve Kandilli'den ilk veriler
9 saat 21 dakika önce

Osmaniye'de deprem oldu! AFAD ve Kandilli verileri paylaştı

Osmaniye'nin merkezinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 00:29'da meydana gelen deprem, yerin 7,15 kilometre derinliğinde hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin ilk verileri açıkladı.
 - Dışişleri'nden İsrail'e cevap! Soykırımın kanıtları...
10 saat 27 dakika önce

Dışişleri'nden İsrail'e cevap! Soykırımın kanıtları paylaşıldı

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’a, Gazze’deki sivil soykırımın yer aldığı 4 fotoğrafla cevap verdi. Bakanlık, “Soykırımla suçlanan İsrail hükümetinin sözcüsü Dışişleri Bakanı Katz’a yanıtımız” açıklamasında bulundu.
Sona Git