Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köy okulundan Barış Pınarı Harekatı’na destek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Köy okulundan Barış Pınarı Harekatı’na destek

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Karapınar köyünde bulunan Karapınar İlköğretim ve Orta Öğretim Okulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçik'e destek için “Ne Mutlu Türküm Diyene” adlı sunum hazırladı.

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman, "Kahraman ordumuz, zalimlere korku ve mazlumlara umut olmak için Barış Pınarı Harekatı yaparak kahramanca bir hareketin içerisine girdi. Onlar kötülükleri ortadan kaldırmak için elleriyle mücadele ederken, bizler de burada ordumuzun muzaffer olması ve attıklarının isabetli olması için dilimiz ve gönlümüzle onlara destek olmak için toplandık. İnşallah ordumuz, oradaki unsurları temizleyerek kahramanlık destanı yazacaktır” dedi.
Karapınar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri ve okul müdürü daha sonra okulun önünde “Selam olsun Barış Pınarı Harekatı” yazısı ile görev yapan Mehmetçiklere moral desteği verdiler.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...