Şehit ateşi Hatay'a düştü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şehit ateşi Hatay'a düştü

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanlığı, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, sözleşmeli er Adem Kel'in şehit olduğunu duyurdu. Öte yandan şehidin acı haberi baba ocağına ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, araç kazasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

23 yaşındaki Sözleşmeli Er Kel'in şehadet haberi ailesinin yaşadığı Hatay’ın Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

Şehit ateşi Hatay'a düştü

Şehidin bekar olduğu, Mehmet ve Fatma çiftinin 12 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi 14 Şubat tarihinde öğle namazına müteakip Hassa ilçemiz Arpalıuşağı İlkokulunun bahçesinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den de açıklama geldi. Güler mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, Ulş.Söz.Er Adem Kel 13 Şubat 2024 tarihine şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...