Antalya'da 2 noktadaki orman yangınından sevindiren haber!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

 Antalya'nın Aksu ve Demre ilçelerinde orman yangını çıktı. 2 ilçede çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınlara havadan ve karadan yapılan hızlı müdahale ile alevler kontrol altına alındı. Aksu'daki yangında 3 hektarlık alan zarar görürken Demre'deki yangında ise 1.5 hektarlık alanda zarar oluştu.

Antalya'da 2 ilçede orman yangını çıktı. Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Yeşil Karaman Mahallesi'nde başlayan ve çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına havadan ve karadan müdahale başladı.Yangına 2 uçak 3 helikopter , 5 arazöz 1 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı ile müdahale edildiği bildirildi.  

AKSU'DAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın, 2 saatlik havadan ve karadan müdahale sonucu söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede 3 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

DEMRE İLÇESİNDEKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

Demre ilçesi Davazlar Mahallesi’nde 14.35 sıralarında çıkan orman yangınına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, 3 arazöz, 2 ilk müdahale, 2 su tankeri ile müdahalede bulunuldu.
Yaklaşık 2,5 saatte kontrol altına alınan yangında, ekiplerin bölgedeki söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...