'Dur' ihtarına uymadı, polisi metrelerce sürükleyip kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Nevşehir'de ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, uygulama yapan trafik polisine çarparak kaçtı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Nevşehir 2000 Evler Mahallesi mevkiinde bulunan karayolları uygulama noktasında ekipler denetim yaptı. Memiş K. isimli sürücü kullandığı otomobil ile uygulama noktasına geldi. Burada yapılan asayiş ve trafik kontrolünde polislerin 'dur' ihtarına uymayan Memiş K., otomobili ile kaçtı.

POLİS MEMURUNU METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Kaçan sürücü, uygulama yapan bir polis memuruna çarptı ve memuru metrelerce sürükledi. Olayda yaralanan polis memuru, ekip arkadaşlarının bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekiplerinin takibi sonucu olaya karışan araç terk edilmiş halde bulundu.

'Dur' ihtarına uymadı, polisi metrelerce sürükleyip kaçtı - 1. Resim

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri aracın terk edildiği çevrede araştırma yaptı. Araştırma sonrası alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Memiş K. ile birlikte bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Otomobil ise çekici vasıtasıyla trafikten men edilerek yedi emin otoparkına çekildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...