İstanbul’da hastalarından ‘bıçak parası’ alan doktora gözaltı

- Güncelleme:
İstanbul’da hastalarından ‘bıçak parası’ alan doktora gözaltı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da hastalarından ‘bıçak parası’ alan doktor gözaltına alındı. Doktorun odasında 275 bin lira ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olaya ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul'da hastalarından bıçak parası adı altına yüksek miktarda para talep ettiği iddia edilen doktor gözaltına alındı. Doktorun odasında 275 bin lira para bulundu. Öte yandan doktorun para vermeyen hastaların ameliyatlarına girmediği, ameliyatlara asistanlarını soktuğu ifade edildi.

PARA VERMEYEN HASTALARIN AMELİYATINA ASİSTANLARINI SOKTU

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bir Kamu hastanesinde hastane yönetimi ve çok sayıda hasta yakının şikayeti üzerine başlatılan çalışmada, hastanede görev yapan doktor B.E'nin 'Bıçak parası adı altında ameliyat öncesi hasta yakınlarından yüksek miktarlarda para talep ettiği, para vermeyen hastaların ameliyatlarına girmeyip aynı bölümde çalışan asistanlarını ameliyata soktuğu' şeklindeki iddialara ilişkin yapılan tespitlere istinaden doktor B.E. çalışmakta olduğu Kamu Hastanesinde 17.08.2023 günü yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahsın iş yerinde kullanmakta olduğu odasında yapılan aramada rüşvet suçuna ilişkin olduğu değerlendirilen 275 bin lira ele geçirilmiştir. Bu çerçevede B.E'nin gözaltı ve ifade süreci devam etmekte olup akabinde savcılık makamına sevk edilmesi planlanmaktadır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Esma 31 Ekim 2023 18:49

2020 Ekim ayında kizimi ameliyat etmişti.skapula kemiginde tümör vardı.odasına çağırıp 13 bin TL ameliyat parası istedi nakit olarak..fakat parayı verenesende ben ameliyatı yapacağım dedi..özel hastanede bu ameliyat 100 bin TL civarında idi..bende verdim parayı..demekki herkesten çok para istiyormus

Murat çağımnı25 Ağustos 2023 19:50

Haksızlık yapmayın. O bir profesör. Bilim adamı bir değeri olmalı yeterli bir gelire sahip olmalı. O çok çok değerli çok büyük şifalar dağıtmış biri şeytana uymuş. Bizden para talebi olmadı. Para bu kumpas kurulmuş belli.

Nazlı19 Ağustos 2023 00:39

İyi olmuş benim arkadaşımdan da hep bıçak parası aldı ve şimdi bacağı kesildi onun yüzünden.İnşallah gün yüzü görmesin

rıdvan18 Ağustos 2023 09:36

Bi iyi doktor olarak bu kalmıştı hastanede oda gitti. Doktorları devlet ayırt etmezse böyle bıçak parası toplarlar. İyi ile kötü ayırt edilmeli.

Sonraki Haber Yükleniyor...