Kahve çöplerini bırakanlara belediye başkanından manidar paylaşım: Sözleri gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahve çöplerini bırakanlara belediye başkanından manidar paylaşım: Sözleri gündem oldu

GÜNDEM Haberleri

Kahve içtikten sonra bardaklarını bırakan gençlere seslenen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in yaptığı paylaşım çok konuşuldu. Paylaşımın atlına yorum yapan vatandaşlar belediye başkanına destek verdi.

Ayvalık ilçesi Belediye Başkanı Mesut Ergin'in, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım manidar oldu.  Başkan Ergin,Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç AVM’de bulunan dünyaca ünlü bir kahve satış şubesinin önünde, kahvelerini içtikten sonra çöplerini bırakıp gidenler için manidar bir paylaşımda bulundu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SESLENDİ

Başkan Ergin, boş bardakların üzerinde bulunan isimlere hitaben yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Afiyet olsun Tuğçe Hanım ve Demir Bey. Güzel bir gün batımında kahvenizi yudumladıktan sonra çöplerinizi de size en yakındaki çöp kutusuna atar mısınız? Arkadaşlar o muhteşem batan güneşin, en sıcak olduğu saatlerde onları toplayıp, çevremizi temizlemeye çalışıyorlar."

Kahve çöplerini bırakanlara belediye başkanından manidar paylaşım: Sözleri gündem oldu

VATANDAŞLARDAN DESTEK GELDİ

Son yılların en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde, yaklaşık 40 derece hava şartları altında ter döküp, emek vererek sorumsuzca atılan çöpleri toplayan temizlik işlerinin güç şartlarda işlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarına işaret eden Belediye Başkanı Mesut Ergin’in bu paylaşımının altına, vatandaşlar da olumlu yorumlar yazarak destek verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...