Marmaray'da 2 çocuğunun yanında yumruklanan baba, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı
Marmaray Maltepe Süreyyapaşa Plajı istasyonunda, Deniz Eroğlu'nun kapı önünü kapatan bir kadına tepki göstermesiyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 2 çocuğunun gözü önünde saldırıya uğrayan Eroğlu'nun burnu kırıldı. Yaşadıklarını ağlayarak anlatan talihsiz baba, "Benim ve çocuklarımın psikolojisi çok bozuk" dedi. Şüphelilerden E.D. ise tutuklandı.
Maltepe Süreyyapaşa Marmaray İstasyonu'nda tren içinde bir şahısla tartışmaya başlayan ve yanında çocukları olan adam, çocuklarının gözyaşları içerisinde tartışmaya devam etti. Şahıslardan biri, diğerine yumruk atarak saldırdı.
Kavga, başka birinin dahil olmasıyla büyüdü. Yumruklu saldırıya uğrayan şahsın çocukları korku ve panikle ağladı. Çocukların ağlamasına rağmen kavga tren dışında devam etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
"KAPININ ÖNÜNÜ KAPATINCA SİNİRLENDİM"
Çocuklarının yanında yumruk yiyen Deniz Eroğlu, İhlas Haber Ajansı'na konuştu. Marmaray'a binerken yaşananları anlatan 46 yaşındaki adam, "Çocuklarımla trene girmeye çalışırken, kapıdan geçemediğim için bir hanımefendiye ikazda bulundum. Biraz sert de bulunmuşum olabilirim sonuçta çocuklarımla daracık kapıdan geçmeye çalıştım. ‘Niye burada duruyorsunuz? Arkada yer varken neden kapının önündesiniz?’ dedim. O da ‘Şuradan geçsene abi’ dedi. Ben de ‘Neden geçeyim ki yer varken' dedim. Sonra konu kapandı. Yoldayken başka bir adam kızın üzgün olduğunu gördü. 'Aşağı inince seninle görüşeceğim' dedi." ifadelerini kullandı.
"YUMRUK ATTI, KAÇTI"
Gözyaşlarını tutamayan Eroğlu, "Çocuklarımın yanımda olduğunu ve onunla aşağı inmeyeceğimi söyledim. Sonrasında arkadaki beyefendi konuya dahil oldu. Dışarıdaki adam beni ittiriyor. Konuyu ilerleten kişi zaten o. Diğer adam kapı kapanırken bana yumruk atıp, kaçtı. O an çocuklarım yanımdaydı. Çok üzüldüler... Sosyal hizmetler geldi sağolsun, çocuklarla konuştular... Burnum kırıldı, dikiş atıldı. Şikayetçi oldum. Benim ve çocuklarımın psikolojisi çok bozuk" dedi.
YUMRUK ATAN ŞAHIS TUTUKLANDI
Maltepe'de çocuklarının yanında darbedilen babanın şikayeti üzerine haklarında "kasten yaralama" suçundan işlem başlatılan şüpheliler İ.A. (22) ve E.D. (50) gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen İ.A. serbest bırakıldı. Diğer şüpheli E.D, emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama" suçuyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI
Gözaltına alınan şüpheli E.D. ifadesinde, müştekinin trendeki bir kadına bağırması üzerine tartıştıklarını, yaşananlardan pişman olduğunu söyledi.
Şüpheli İ.A. ise müşteki D.E. ile kavga eden şüpheli E.D'yi ayırdığı sırada, D.E'nin kendisini iteklemesi nedeniyle kavgaya dahil olduğunu savundu.
Müşteki D.E. ifadesinde, trende bir kadını yol vermediği için uyardığı esnada, bir erkek yolcunun "Neden bayana bağırıyorsun?" diyerek kendisini darbettiğini sonra da kaçtığını anlattı.
Daha sonra başka bir erkek yolcu ile aralarında tartışma çıktığını aktaran D.E, hakaret ve tehdide uğradığını belirterek şikayetçi oldu